Moyes tror han sitter trygt

UFORANDRET: David Moyes sier hans framtid ikke har forandret seg til tross for 3-0-tapet mot Liverpool.

UFORANDRET: David Moyes sier hans framtid ikke har forandret seg til tross for 3-0-tapet mot Liverpool. Foto: Paul Ellis (Afp)

Manchester United-manageren sier ingenting har endret seg til tross for tapet mot Liverpool.

18.03.14 15:35

Det var en hardt presset Manchester United-manager som tirsdag ettermiddag møtte pressen i forbindelse med onsdagens Champions League-kamp mot Olympiakos.

Flere eksperter tror skotten er avhengig av å vinne kampen mot grekerne for å kunne beholde jobben, etter at United tapte hele 3-0 hjemme mot Liverpool søndag.

- Uforandret
Skotten sier imidlertid selv at ingenting har endret seg med tanke på hans framtid i klubben til tross for Liverpool-tapet.

- Framtiden min har ikke endret seg i det hele tatt. Jeg har en fantastisk jobb, og jeg vet hvilken retning jeg ønsker å gå. Vi vet at vi har satt oss selv i en dårlig posisjon, men vi har troen, sier Moyes, ifølge BBC.

- Resultatene har vært skuffende, men det er ikke på grunn av mangelen på innsats. Vi har kommet til mange sjanser, men den store forskjellen denne sesongen, er at vi ikke har klart å ta vare på de, sier skotten.

- Tenker ikke kortsiktig
På pressekonferansen fikk Moyes spørsmål om han har fått forsikringer av United-eierne om at han sitter trygt. Han svarte da følgende:

- Den største forsikringen er at de vil la meg fortsette med jobben. Vi diskuterer aldri framtiden. Jeg har en seksårskontrakt. Denne klubben jobber ikke med kortsiktige visjoner, den jobben med langsiktige visjoner, sier Moyes.

Men skotten er klar på at han nå håper å kunne gi supporterne noe tilbake.

Derfor håper han at spillerne vi løfte seg allerede onsdag.

- Støtten på Old Trafford har vært fenomenal. Det første jeg sa til spillerne var at vi må starte å gi de noe tilbake. Vi må jobbe sammen for å skape en kveld som vil bli husket. Vi kommer ikke å holde noe igjen, sier Moyes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.