RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er han kåret til årets spiller

FOR EN SNUOPERASJON: Luis Suárez har kommet sterkt tilbake i Liverpooll-drakta denne sesongen.
FOR EN SNUOPERASJON: Luis Suárez har kommet sterkt tilbake i Liverpooll-drakta denne sesongen. Foto: Stephen Pond (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Luis Suárez har gått fra å være en bråkebøtte til å bli elsket i England.

Forrige sesong var Luis Suárez mest kjent som Premier Leagues største bråkebøtte. Selv Liverpool-fansen var i ferd med å snu ryggen til 27-åringen.

Ryktene florerte om at uruguayaneren sterkt ønsket seg vekk fra Liverpool, og spissen skal ha truet med å gå til søksmål for å komme seg vekk fra Anfield.

Brandan Rodgers klarte imidlertid å overbevise Suárez om å bli, og denne sesongen har han til de grader blidgjort Liverpool-fansen igjen.

Klubben holder kurs mot sitt første ligagull på 24 år, etter å ha bøttet inn mål hele sesongen. Suárez er Premier Leagues soleklare toppscorer, med 30 nettkjenninger så langt, til tross for at han mistet sesongens seks første kamper grunnet karantenen på ti kamper han fikk etter å ha bitt Chelseas Branislav Ivanovic i april i fjor. Han står også for flere av de målgivende pasningene til ligaens nest mestscorende spiller, Daniel Sturridge.

Nå han Liverpools superspiss blitt kåret til Premier Leagues beste spiller av Professional Footballers' Association. Det er spillerne selv som stemmer over hvem som skal motta prisen. Suárez dro til London etter søndagens kamp mot Chelsea på Anfield for å delta på premieseremonien.

ÅRETS SPILLER: Luis Suárez med beviset på at han er Premier Leagues beste spiller.

- Premier League er full av fantastiske spillere, og det er en stor ære når disse spillerne legger merke til det du gjør på banen, sa Suárez under utdelingen, ifølge BBC Sports.

- Jeg gjør alltid mitt beste for laget, og det er fint å få denne prisen, men jeg må dele den med mine lagkamerater og alle menneskene rundt Liverpool. Uten deres hjelp hadde jeg aldri fått denne prisen.

Suárez har med seg lagkameratene Steven Gerrard og Sturridge på årets lag. I tillegg er Chelsea-spillerne Petr Cech, Gary Cahill og Eden Hazard, City-spilerne Vincent Kompany og Yaya Toure, Southampton-spillerne Luke Shaw og Adam Lallana, samt Evertons Seamus Coleman på årets lag.

Eden Hazard ble kåret til årets unge spiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere