RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er han snart United-spiller - takket være Moyes

UNITED: Luke Shaw skal ha blitt overtalt av David Moyes til å skrive under for Manchester United.
UNITED: Luke Shaw skal ha blitt overtalt av David Moyes til å skrive under for Manchester United. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)
David Moyes skal ha overtalt Luke Shaw til å bli Manchester United-spiller før han selv fikk sparken.

Southampton-back Luke Shaw har lenge vært ansett som et av de største britiske fotballtalentene, og han har vært jaktet av flere engelske storklubber.

I fjor sommer var han nære ved å melde overgang til både Manchester United og Chelsea, men backtalentet valgte å skrive under en ny kontrakt med Southampton og bli værende i klubben.

Nå skal Shaw på det nærmeste være klar for Manchester United etter denne sesongen, i en avtale som er verdt 30 millioner pund, det melder The Guardian.

Moyes-signering
David Moyes fikk sparken som United-manager tirsdag, men ifølge rykter skal den skotske manageren ha vært i fullt arbeid med å bringe inn forsterkninger på Old Trafford foran neste sesong.

En av spillerne Moyes skal ha overtalt til å bli United-spiller skal altså være høyt rangerte Shaw.

Southampton-backen skal ha vært Chelsea-fan i barndommen, og det er nettopp London-klubben han nå takker nei til, og heller velger å ikle seg den røde United-drakta fra neste sesong.

Luke Shaw vil være en god forsterkning hos Manchester-laget, og det spørs vel om Moyes vil motta særlig mange takkemeldinger for å ha klart å overtalte unggutten til å skrive under for klubben.

Fin ukelønn
18-åringen skal være enig med fjorårets seriemester om en kontrakt som varer over fem sesonger, og som gir ham elleville én million kroner i ukelønn.

Det gjør ham til den best betalte tenåringen i britisk fotball.

Den best betalte United-tenåringen denne sesongen har vært Adnan Januzaj, som i fjor skrev under på en femårskontrakt verdt 600.000 kroner i uken.

Patrice Evra annonserte tidligere denne sesongen at dette ville bli hans siste i United-trøya, og klubben har vært på jakt etter en erstatter helt siden nyheten kom.

Nå tyder altså alt på at de har funnet sin nye gullkalv, nemlig Luke Shaw.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere