RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå har han valgt Liverpools nye kaptein

PEKTE UT GERRARD-ARVTAKER: Liverpool-manager Brendan Rodgers har bestemt seg for hevm som bærer kapteinsbindet for klubben neste sesong.
PEKTE UT GERRARD-ARVTAKER: Liverpool-manager Brendan Rodgers har bestemt seg for hevm som bærer kapteinsbindet for klubben neste sesong. Foto: Andrew Powell (Liverpool FC / Getty Images)
Sist oppdatert:
- Det er en stor ære, sier Steven Gerrards arvtaker.

Jordan Henderson ble fredag utnevnt til ny kaptein i Liverpool etter at den mangeårige lederen Steven Gerrard forlot klubben.

Gerrard var kaptein på Merseyside siden 2003. Da tok han over for Sami Hyypiä. Etter 2014/15-sesongen bestemte midtbanespilleren for å forlate klubben.

Fredag offentliggjorde Liverpool og Brendan Rodgers at de offisielt har gjort Henderson til kaptein den kommende sesongen. Han var vært visekaptein siden september.

-Jeg er utrolig fornøyd og stolt. Det er en stor ære og et enormt privilegium å bli utnevnt som kaptein i denne fotballklubben, sa Henderson.

25-åringen ankom Liverpool fra Sunderland i 2011. Landslagsspilleren har vokst på Anfield. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere