RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå har Januzaj bestemt seg

BESTEMT SEG: Adnan Januzaj har bestemt seg for hvilket landslag han ønsker å representere.
BESTEMT SEG: Adnan Januzaj har bestemt seg for hvilket landslag han ønsker å representere. Foto: Richard Sellers (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Adnan Januzaj har bestemt seg for hvilket land han vil representere.

Adnan Januzaj har slått gjennom i Manchester United-drakta denne sesongen.

Unggutten har hatt muligheten til å representere både det albanske, belgiske, tyrkiske, serbiske og Kosovo sine landslag, samt muligheten for til å representere England i fremtiden.

Det har vært knyttet stor spenning til hvilket land Januzaj ønsker å ikle seg landslagsdrakten til, men nå har unggutten bestemt seg.

Stortaltentet har bestemt seg for å spille med det belgiske flagget på brystet, det skriver den belgiske landslagssjefen, Marc Wilmots, på Twitter.

– Jeg har fått offisiell bekreftelse på at Adnan Januzaj stiller seg til rådighet for Belgias landslag for resten av karrieren, melder Wilmots på Twitter.

Nyheten kommer når det er i underkant av to måneder til fotball-VM i Brasil sparkes i gang.

Januzaj vil være et soleklart valg i den belgiske troppen, når Wilmots skal plukke ut sine utvalgte til mesterskapet, og unggutten vil mest sannsynligheten få anledning til å spille på et lag som av mange er spådd et lysende mesterskap.

Med spillere som Vincent Kompany, Eden Hazard, Christian Benteke og Romelu Lukaku på laget fra før, for å nevne noen, har Belgia et lag som kan komme meget langt i mesterskapet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere