RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR HAN SPARKEN? Crystal Palace gikk på et nytt tap i Premier League søndag. Nå spekuleres det i at Frank de Boer kan være ferdig som klubbens manager.
FÅR HAN SPARKEN? Crystal Palace gikk på et nytt tap i Premier League søndag. Nå spekuleres det i at Frank de Boer kan være ferdig som klubbens manager. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Nå henger Frank de Boers jobb i en syltynn tråd

Sist oppdatert:
Crystal Palace gikk på nytt tap i Premier League.

BURNLEY - C. PALACE 1-0:

Frank de Boers tid i Crystal Palace kan gå mot slutten etter at laget hans tapte for fjerde gang på rad denne sesongen.

Søndag ettermiddag var det Burnley som ble for sterke for London-klubben.

Wood matchvinner

Chris Wood scoret kampens eneste mål etter tre minutter, og selv om Crystal Palace skapte flere sjanser til å utligne, ble det altså et nytt tap.

Etter de fire første serierundene står Crystal Palace fortsatt med null poeng, samtidig som de ikke har klart å score et eneste mål.

Skuffet De Boer

Etter kampen forteller De Boer at han har vanskeligheter med å forstå hvordan laget hans ikke klarte å slå tilbake mot Burnley.

- Jeg klarer ikke forstå at vi tapte. Vi er frustrert over tapet, men ikke måten vi spilte på, sier De Boer til BBC.

Til tross for at han er under svært hardt press, forteller nederlenderen at han ser lyst på fremtiden.

- Jeg er ikke skuffet over måten vi spiller på, og det gir meg håp med tanke på fremtiden. Jeg sa umiddelbart til spillerne etter at kampen at hvis de spiller som det her, så kommer målene, forteller De Boer.

- Det eneste jeg kan kontrollere er det å jobbe hardt med spillerne, og det kan jeg forhåpentligvis gjøre i lang tid fremover, sier nederlenderen.

- Måtte vinne

Før søndagens kamp meldte blant andre The Telegraph at Crystal Palace-manager De Boer var avhengig av seier for å beholde jobben.

Derfor blir det spennende å se hva klubbledelsen finner på i de kommende dagene.

Skulle klubben ende opp med å sparke nederlenderen, skal klubbens sportsdirektør Dougie Freedman være favoritt til å ta over managerjobben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere