RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan Rojo spille for United

FIKK VISUM: Marcos Rojo kan nå spille for Manchester United.
FIKK VISUM: Marcos Rojo kan nå spille for Manchester United. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Forsvarsspilleren har fått arbeidstillatelse i England.

Marcos Rojo gikk fra Sporting Lisboa til Manchester United i sommer. Overgangen har lenge vært i boks, men argentineren har ikke vært spilleklar fordi arbeidstillatelsen har tatt tid.

Torsdag ettermiddag kom gladmeldingen fra Manchester United, som bekrefter at forsvarsspilleren nå er spilleklar.


24-åringen spilte fast på det argentinske landslaget, som kom helt til finalen under sommerens VM i Brasil. Det var derfor ventet at det å få arbeidstillatelse i England kun var en formalitet.

Det er blitt spekulert i at tillatelsen har latt vente på seg fordi Rojo under tiden i Sporting Lisboa var delvis eid av en tredjepart. Britiske tabloider har lansert tanken om at grunnen kan være et sammenstøt med en nabo tilbake i 2010.

Uansett hva grunnen er, Marcos Rojo er nå spilleklar til Manchester Uniteds hjemmekamp mot Queens Park Rangers neste helg.

Rojo startet karrieren i Estudiantes og startet sitt europeiske eventyr i Sparkak Moskva i 2011. Argentineren ble værende i den russiske hovedstaden i halvannet år før han signerte for Sporting Lisboa.

Etter overbevisende spill i sommerens VM, la Louis van Gaal 20 millioner euro på bordet og sikret seg den argentinske forsvarsspilleren.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere