RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TUNGT: Det ser tungt ut for Alan Pardew og Newcastle om dagen.
TUNGT: Det ser tungt ut for Alan Pardew og Newcastle om dagen. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Nå ser det mørkt ut, Pardew

Sist oppdatert:
Newcastle-fansen krever at manageren sparkes.

STOKE - NEWCASTLE 1-0:

Alan Pardew lever på lånt tid som Newcastle-manager etter at laget gikk på nok et tap på Britannia Stadium mandag kveld.

HARD MEDFART: Mange Newcastle-fans vil se Pardew fjernet så fort som mulig.

Stoke ble etter nummer for store, og Peter Crouch sin scoring i første omgang, endte opp som kampens eneste.

- Seriøse samtaler
Gjennom hele kampen holdt Newcastle-fansen opp plakater med "Pardew out" og gjorde det klinkende klart at de ønsker manageren sparket.

- Jeg tenker at det blir noen seriøse samtaler med Mike Ashley (eieren, red. anm.) fordi han liker ikke å tape, og det liker ikke jeg heller, sa Pardew etter kampslutt.

- Jeg har aldri vært i denne situasjonen, men jeg er fotballmanager. Det er det jeg gjør, og det kommer jeg til å fortsette med.

- Det er små marginer i kampen, men vi taper igjen. Vi kan ikke fortsette med å bli slått og må finne ut av dette, sa Pardew.

Crouch gjorde jobben
Et kvarter tok det før Pardews jobb gikk fra å være utrygg til å bli veldig, veldig utrygg. Da gjorde nemlig Victor Moses et glimrende forarbeid, slo ballen inn til Peter Crouch, som steg til værs og stanget ballen i nettet.

Dette var også Stokes første mål på hjemmebane denne sesongen.

Newcastle tok over initiativet i kampen etter ledermålet, men uten å spille seg fram til de helt store sjansene. Klubben står uten scoringer på bortebane i år.

Nærmest før hvilen var Darryl Janmaat, som satte Asmir Begovic på prøve fra langt hold. Den bosniske keeperen var kjapt nede og fistet ballen ut til corner.

Nær ved å øke
Etter pause var Stoke svært nær ved å øke ledelsen til 2-0. Marko Arnautovic, som kom inn for en strekkskadet Mame Biram Diouf, klinket til på halv volley, men traff bare insiden av stanga.

Også Victor Moses var nær ved å doble ledelsen for vertene da rotete forsvarsspill førte til at nigerianeren plutselig var alene gjennom. Dessverre for den tidligere Chelsea-spilleren kom han for tett på Krul, og nederlenderen avverget til corner.

I motsatt ende var Jack Colback farlig frampå etter innlegg fra Gabriel Obertan. Skuddet fra den tidligere Sunderland-spilleren smalt imidlertid i tverrliggeren fra fem meter.

Newcastle står uten seier på sesongens seks første kamper og har bare Burnley bak seg på Premier League-tabellen. Stoke klatrer opp på 11.-plass etter mandagens seier.

1-0: Peter Crouch header inn kampens eneste mål.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere