Nasri: - Vi skal gjøre jobben

BLIR TROLIG LIGAMESTER: Manchester City kan avgjøre det hele selv.

BLIR TROLIG LIGAMESTER: Manchester City kan avgjøre det hele selv. Foto: Martin Rickett (Pa Photos NTB scanpix)

City-spillerne jubler etter Liverpool-kollapsen.

Liverpool må trolig se langt etter seriegullet etter nedturen mot Palace. Brendan Rodgers mannskap ledet 3-0, men tre scoringer av Crystal Palace på ni minutter mot slutten av kampen sørget for at det endte 3-3.

Til tross for at Liverpool tok tilbake serieledelsen, er det City som er favoritt til å bli ligamester. Med to hjemmekamper igjen trenger City fire poeng for å ta sitt andre seriegull på tre år.

– For en kamp, for en liga. Jeg elsker Crystal Palace så høyt. Nå er det vår tur til å gjøre jobben, tvitret City-stjernen Nasri etter kampen.

City ligger kun ett poeng bak og har en kamp mindre spilt

– Vi måtte vinne for å holde presset oppe. Aston Villa vil gjøre det vanskelig for dem, men jeg tror alle vil se på Manchester Citys tropp og vite at de kan få jobben gjort, sa en skuffet Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Advarer lagkameratene

City har igjen hjemmekamper mot Aston Villa og West Ham. De to motstanderne har ikke noe annet enn æren å spille for, men Yaya Touré har advart City-lagkameratene mot å ta lett på de to siste kampene.

– Både Aston Villa og West Ham vil komme hit for å nyte kampene, mens vi har et seriemesterskap å spile for.

– Målet vårt er alltid å vinne noe, men ligacupen er ikke nok for oss. Premier League har hele tiden vært målet vårt, så vi må være på vårt beste nivå når Aston Villa kommer til vår stadion onsdag.

– Vi forventer å vinne. Som et lag i toppen, forventer du alltid å vinne. Vi har jobbet så hardt i år, og hvis vi ikke vinner, vil det være en stor skuffelse for oss, fansen og klubben, sier Touré.

Stolt Rodgers

Brendan Rodgers var langt nede etter at Liverpool rotet bort seieren mot Palace. Likevel er han stolt av laget som har imponert stort denne sesongen.

– Vi har 99 mål denne sesongen. Sesongen før jeg kom hit (i juni 2012), endte laget på 47. Jeg er utrolig stolt av hvordan vi har forbedret oss. Når vi får muligheten til å reflektere over dette etter sesongen, vil vi kunne se at det har vært en strålende sesong for Liverpool.

– Det tar ikke bort smerten nå, men vi vil se på hvor vi kan forbedre oss og jobbe for å bli bedre. Vi har gjort store framskritt, men jeg er her for å kjempe om og å vinne titler, sa Rodgers. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.