Nekter for at Aston Villa har forhørt seg om Bradley

IKKE KONTAKTET: Stabæks sportslige leder, Inge André Olsen, benekter at Aston Villa har forhørt seg med dem om Bob Bradley.

IKKE KONTAKTET: Stabæks sportslige leder, Inge André Olsen, benekter at Aston Villa har forhørt seg med dem om Bob Bradley. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Stabæk-treneren har blitt koblet til Aston Villa-jobb.

04.03.15 16:14

Bob Bradley har de siste par dagene blitt koblet til en trenerjobb i Premier League-klubben Aston Villa.

Stabæk-treneren gjorde sine saker meget bra i sin første sesong som Tippeliga-trener, og han har i løpet av vinteren vært koblet til en rekke klubber.

Tirsdag meldte ESPN om interesse fra Aston Villa for amerikaneren, men det stemmer ikke, skal vi tro sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen.

Stemmer ikke
- Vi er veldig glad for at vi har en ettertraktet trener, og vi må leve godt med de ryktene som stemmer og ikke stemmer, forteller Olsen til Nettavisen.

Sportslig leder i Stabæk, Inge Andre Olsen Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

- Har Aston Villa vært i kontakt med dere vedrørende Bob Bradley?

- Nei, ikke med oss. Såpass kan jeg si, forteller Olsen.

Olsen forteller at han ikke er overrasket over at de har en trener som jaktes av mange andre, og som knyttes til en rekke trenerjobber rundt i Europa.

Dyr mann
Dersom noen ønsker å kjøpe Bradley fri fra kontrakten han har med Stabæk, så blir han heller ingen billig mann.

- Blir det dyrt for en klubb å kjøpe ham fri fra kontrakten?

- Ja, det vil jeg si. Til å være trener, så blir han helt klart det. Han har kvaliteter ikke mange andre i Skandinavia innehar, forklarer Olsen.

Han forteller videre at klubben ikke ønsker å stå i veien for Bradley, dersom han får et tilbud fra en klubb han ikke kan takke nei til.

- Planen vår er å hjelpe ham videre, og da skal Stabæk ha en kompensasjon på akkurat samme måte som med spillere. På akkurat samme måte som vi klarte med Franck Boli, og da satt vi igjen med en god slump med penger, forteller Olsen.

Boli skrev i slutten av februar under for den kinesiske klubben Liaoning Whowin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.