*Nettavisen* Sport.

Nektet å høre på Tottenham-manageren - tok ut toppscoreren

TIL EM: Harry Kane er, til tross for Mauricio Pochettinos bønn om å ikke ta ham med, tatt ut til England U21-tropp til sommerens mesterskap. Foto: Dominic Lipinski (Pa Photos / NTB scanpix)

Harry Kane tatt ut til Englands tropp til U21-EM.

Harry Kane har vært et av få lyspunkt hos Tottenham denne sesongen, og han er toppscorer for laget med sine 20 scoringer i Premier League.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har i hele vår uttalt at han ikke ønsket at U21-manager Gareth Southgate skulle inkludere spissen i sin tropp til sommerens mesterskap.

Spurs-manageren mente slitasjen på Kane var stor, og at han klubbens nye kjæledegge trenger hvile, fremfor å spille ytterligere kamper denne sesongen.

Men når Southgate presenterte troppen til sommerens mesterskap under en pressekonferanse onsdag, var navnet til Kane med på listen.

- Han har hatt en fantastisk sesong, sier Southgate ifølge Sky Sports.

Han mener sommerens mesterskap er en ypperlig arena for Kane til å vise

Klikk på bildet for å forstørre.

SJEF: Gareth Southgate er landslagssjef for Englands U21-mannskap. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)

hvor god han er.

- Det er en fin arena for Harry å vise folk sine ferdigheter på en god internasjonal arena, og det er bra for utviklingen hans, fortsetter Southgate.

Han forteller videre at han har hatt samtaler med Pochettino, og at Tottenham nå støtter beslutningen om å ta med Kane i troppen.

- Tottenham er en av de beste klubbene vi jobber med. De har et stort antall unge og gode spillere på alle nivået i Spurs, og jeg har et veldig godt forhold til Mauricio (Pochettino), forteller han.

Du kan se hele Englands tropp i denne saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.