Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Neville kritiserer United for de Gea-situasjonen

David de Gea. FOTO: NTB scanpix
David de Gea. FOTO: NTB scanpix Foto: John Peters (Getty Images)
- Dette har blitt dårlig håndtert av Manchester United.

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville kritiserer gamleklubben og manager Louis van Gaal for å ikke ha sikret seg ny kontrakt med keeper David de Gea.

- Dette har blitt dårlig håndtert av Manchester United. Det å ikke sørge for at en spiller av hans kvalitet forlenget kontrakten sin for et par år siden er ikke bra, sa Neville til SkySports, videreformidlet av Daily Mail.

- Han hadde noen tvilsomme sesonger i starten mens han fortsatt var ung og uerfaren og skulle tilpasse seg til fotballen i et nytt land. Men under David Moyes viste han hvor god han kan være, fortsatte den tidligere storspilleren.

De Gea har vært utelatt fra Manchester United-troppen de to første kampene i Premier League, noe manager van Gaal sier skyldes at spanjolen ikke har fokus på rett sted for tiden. Keeperen selv skal ha vært sjokkert over å ikke få spille.

De Gea har bare ett år igjen av kontrakten sin, og kan dermed gå gratis neste sommer dersom han blir i klubben.

- Det må stilles spørsmål ved hvorfor kontrakten hans ikke ble forlenget under Moyes. Dagens situasjon skyldes dårlig styring, og det betaler United for nå, sa Neville.

I løpet av sommerens overgangsvindu har de Gea vært sterkt linket til Real Madrid. (©NTB)

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=B9m8fADLwHGJmqPKTaeoyWcWg5ziUQ25keN-ajtyAYnPjlWmXnFoEn4lipfYrnPtPfbedp5NRl1XmE-n7IDqTywwzPWpy4Kl5N3iZzVKgYxUw4zGJ93LkQ&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!