Den mye omtalte overgangssagen med Liverpool-stjernen Philippe Coutinho og et sultent Barcelona-lag fortsetter. Nå har nemlig også utstyrsprodusenten Nike kastet bensin på bålet.

På sine nettsider solgte nemlig Nike Barcelona-utstyr frontet med teksten «Der magien skjer. Philippe Coutinho er klar for å lyse opp Camp Nou. Skaff deg din 2017/2018 FC Barcelona-drakt med Magikerens navn på seg».

Nike er Barcelonas utstyrsleverandør, og glippen ble senere fjernet fra Nikes nettsider, men ikke før en rekke supportere rakk å legge merke til feilen.

Naturlig nok har ikke glippen blitt nevneverdig godt mottatt blant Liverpools supportere, og som vanlig stormer det på Twitter, der det blant annet blir omtalt som «bekymringsfullt» og «uhyggelig».

Barcelonas interesse for den brasilianske stjernen var til tider intens i sommerens overgangsvindu, der Liverpool bekreftet at de takket nei til en rekke bud på Coutinho. Det høyeste budet som ble avslått skal ha vært på 120 millioner euro, eller omtrent 1,2 milliarder kroner.

Superstjernen Neymar forlot Barcelona i sommer, noe som førte til en heftig pengebruk i jakten på forsterkninger hos storlaget. Ousmane Dembélé ble hentet fra Borussia Dortmund, i tillegg til gjentatte forsøk på nevnte Coutinho.