RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norske Bersant Celina serverte Agüero i debuten


MÅLGIVENDE: Bersant Celina fikk sine første Premier League-minutter for Manchester City i toppkampen mot Leicester.
MÅLGIVENDE: Bersant Celina fikk sine første Premier League-minutter for Manchester City i toppkampen mot Leicester. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Presenterte silkefoten i sin første ligakamp for Manchester City.

Norske Bersant Celina fikk lørdag sin etterlengtede ligadebut for Manchester City.

På stillingen 0-3 i toppkampen mot gullrival Leicester fikk 19-åringen sjansen med et snaut kvarter igjen på klokka.

Målgivende
Celina, som trolig vraker landslagsspill for Norge til fordel for Kosovo, har allerede fått prøve seg i de nasjonale cupene, men hadde inntil lørdag altså ikke fått sjansen ved de største anledningene - annet enn en plass på benken.

Mot Leicester ble det derimot flere minutter for den lovende unggutten, og Celina viste raskt prov på sine kvaliteter da han etter ti minutter på banen serverte Sergio Agüero som fikk en enkel oppgave med å ekspedere det strøkne innlegget i mål.

På overtid noterte Celina seg nesten for målgivende nummer to, men corneren ble headet utenfor.

Landslagsdiskusjon
19-åringen har i lengre tid blitt ansett som et av Citys største talenter, men har blitt et hett diskusjonstema når det kommer til valg av landslag.

Faren Eduar sa til Nettavisen i desember at sønnen hadde bestemt seg for å spille for Kosovo, etter at han ikke ble gitt nok spilletid for det norske U 21-landslaget.

- Han spilte for Kosovo, og scoret mot Albania i november, så jeg tror han har bestemt seg. Han skal spille for Kosovo, uttalte faren til Nettavisen.

- Han fikk ikke spille her. Men jeg kan ikke si mer, da kan det bli stygt. Du får ringe Smerud (Leif Gunnar, norsk U21-landslagstrener red.anm.)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere