RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DÅRLIG NYTT: Liverpool må trolig klare seg uten Daniel Sturridge (til høyre) i ytterligere en måned.
DÅRLIG NYTT: Liverpool må trolig klare seg uten Daniel Sturridge (til høyre) i ytterligere en måned. Foto: Olly Greenwood (Afp / NTB scanpix)

Ny skadenedtur for Liverpool

Sist oppdatert:
Profilen har pådratt seg strekk igjen.

Han var akkurat friskmeldt etter den forrige skaden, men nå må Daniel Sturridge belage seg på nye uker utenfor fotballbanen, melder Liverpool Echo.

Sturridge kan ifølge lokalavisen være satt ut av spill i opptil en måned. 25-åringen ble strekkskadd i leggen under en treningsøkt på Melwood torsdag.

Sturridges nye skade kom omtrent umiddelbart etter at han var meldt klar for spill igjen. Forrige skade var en lårstrekk han pådro på landslagstrening etter Englands treningskamp mot Norge i september.

Ifølge manager Brendan Rodgers må Sturridge vente to til fire uker til på å spille for rødtrøyene igjen. Det kan bety at opptil sju nye kamper går uten klubbens mest pålitelige målscorer.

- Stor nedtur

- Daniel har pådratt seg strekk i leggen. Det ser ut til at han er ute i to til fire uker. Dette er en stor nedtur, siden vi så fram til å fa Daniel tilbake. Han har jobbet utrettelig, sier Rodgers til Liverpool Echo.

Under det siste landslagsoppholdet nylig var spydspissen endelig tilbake i full trening, og var ventet å kunne bidra mot QPR søndag.

Men etter seks ukers opphold uten å spille kamper må goalgetteren nå altså vente enda lenger på comebacket.

Brendan Rodgers mener Liverpool likevel har gode alternativer.

- Vi har andre spillere som trener hardt og jobber mye, og vi må stole på dem. Det var derfor vi forsterket stallen i sommer, påpeker nordiren.

Måltørke

Det er likevel ikke til å komme bort ifra at Daniel Sturridge har vært sårt savnet i Liverpools lag de siste ukene.

Angrepskollegene Mario Balotelli, Rickie Lambert og Fabio Borini har ikke maktet score på de fire ligakampene som er spilt siden Sturridge sist var med.

Det var i bortekampen mot Tottenham 31. august.

Liverpools spisser har faktisk ikke bidratt med ligamål siden Sturridge selv satte inn sin eneste Premier League-fulltreffer i seriepremieren hjemme mot Southampton.

Forrige sesong scoret Sturridge hele 21 ganger i ligaen. Uten hans bidrag kan Liverpool støte på nye problemer i en periode med hele sju kamper på tre uker.

Friskmeldinger

En god nyhet for Liverpool-fansen er dog at midtstopper Dejan Lovren er klar for spill igjen.

Kroaten dro hjem fra landslagssamlingen forrige uke på grunn av en strekkskade i magen. Denne skaden er nå leget, bekrefter Brendan Rodgers.

Også midtbaneduoen Joe Allen og Emre Can ser ut til å kunne være med i søndagens borteoppgjør på Loftus Road.

Ingen av de to har heller spilt for anfieldklubben siden de ble skadd på landslagssamlinger i september. Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere