RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny stjernespiller skal være klar for Chelsea

SKAL VÆRE KLAR FOR CHELSEA: Filipe Luis skal være på vei fra Atletico Madrid til Chelsea. Her fra Champions League-finalen i mai.
SKAL VÆRE KLAR FOR CHELSEA: Filipe Luis skal være på vei fra Atletico Madrid til Chelsea. Her fra Champions League-finalen i mai. Foto: Michael Dalder
Sist oppdatert:
- Henter La Liga-vinner.

Chelsea er i ferd med å virkelig forsterke stallen foran neste sesongs Premier League.

Cesc Fabregas er allerede klar, mens Atletico Madrids superspiss Diego Costa også er svært nære en overgang til Stamford Bridge.

Nå melder troverdige Gianluca Di Marzio i Sky Italia at en ny stjernespiller skal være klar for Jose Mourinhos mannskap.

Kan erstatte Cole
Og det er snakk om nok en spiller fra Atletico Madrid, som noe overraskende vant den spanske eliteserien forrige sesong.

Den brasilianske venstrebacken Filipe Luis skal være på det nærmeste klar for Chelsea.

Prislappen skal være på omlag 25 millioner euro, og Luis vil dermed erstatte Ashley Cole.

- Jobber for å beholde Courtois
Den engelske veteranen er klubbløs etter at kontrakten hans med Chelsea utløp denne sommeren.

Ifølge Di Marzio skal imidlertid Atletico Madrid forsatt jobbe knallhardt for å beholde Thibaut Courtois. Sisteskansen er på lån fra nettopp Chelsea, og Mourinho har varslet at han kommer til å hente ham tilbake.

Atletico håper det faktum at Petr Cech fortsatt er en habil førstekeeper, kan føre til at Chelsea er villige til å leie ut belgieren en ytterligere sesong.

Den spanske seriemesteren er også i gang med jakten på en erstatter for Diego Costa. Ifølge Di Marzio skal de være interessert i Manchester Citys Alvaro Negredo.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere