*Nettavisen* Sport.

Nye rasisme-anklager mot Chelsea-fans

ANKLAGER: Chelsea-fansen blir nok en gang anklaget for å ha kommet med rasistiske tilrop.

ANKLAGER: Chelsea-fansen blir nok en gang anklaget for å ha kommet med rasistiske tilrop. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Chelsea-fansen er nok en gang i hardt vær.

Britisk politi etterforsker nye rapporter om rasistisk oppførsel fra Chelsea-supportere.

For bare få uker siden skal en gruppe fans tilhørende London-klubben ha hindret en farget mann i å gå om bord på t-banen i Paris. Episoden, der fotballsupporterne skal ha skreket «Vi er rasistiske og det er sånn vi liker det», ble filmet.

I forbindelse med helgens ligacupfinale mot Tottenham dukket det opp rapporterer om en tilsvarende episode. Polititjenestemenn skal ha blitt tilkalt for å håndtere meldinger om fotballsupportere som oppførte seg rasistisk og diskriminerende på et tog fra London til Manchester.

Politiet tok seg om bord i toget og ba fire menn om å gå av. Ytterligere fire supportere skal ha forlatt toget frivillig.

- Polititjenestemenn ba fire menn forlate toget i Stoke. Vi har snakket med to øyenvitner og etterforskningen fortsetter, het det i en uttalelse fra politiet mandag.

Premier League-giganten Chelsea hadde kort tid tidligere spilt ligacupfinale mot Tottenham på Wembley i London.

Rasisme-episoden i forbindelse med Chelseas mesterligamøte med Paris St. Germain for noen uker siden ble fordømt fra alle hold. Chelsea har på sin side lovet at alle supportere som beviselig var involvert i saken, vil bli utestengt fra klubbens kamper på livstid. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.