RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Dnipro-stjernen Yevhen Konoplyanka kan være på vei til Premier League.
Dnipro-stjernen Yevhen Konoplyanka kan være på vei til Premier League. Foto: Shaun Botterill (Getty Images)
Sist oppdatert:
Kan være på vei til Premier League.

Den ukrainske landslagsspilleren Yevhen Konoplyanka er for tiden på jakt etter en ny klubb etter at kontrakten hans med Europa League-finalist Dnipro nylig gikk ut. Ifølge The Mirror ønsker både Newcastle og Stoke å signere 25-åringen. Det vil imidlertid ikke bli en billig avtale ettersom spilleren krever 100 000 pund i uken. Konoplyanka har tidligere vært koblet til både Tottenham og Liverpool, men klubbene skal ikke lenger være interessert.

Arsenal har i flere uker blitt koblet til den kolombianske stjernespissen Jackson Martinez, men nå er sjansen liten for at vi får se Porto-spilleren i Premier League til høsten. Ifølge AS og en rekke andre medier er Martinez på vei til å signere en fireårskontrakt med Atletico Madrid.

West Bromwich vil forsøke å hente tidligere Newcastle- og Chelsea-spiss Demba Ba fra Besiktas. Spissen har gitt utrykk for at han ønsker å returnere til England, og West Bromwich vil gjøre ham til klubbens best betalte spiller i håp om å sikre seg hans signatur, melder Birmingham Mail.

Dail Mail hevder at West Ham har blitt enig med Marseille om å kjøpe Dimitri Payet for 12 millioner pund. Den franske klubben skal ha tilbudt Payet en forbedret kontrakt forrige uke, men 28-åringen takket nei til avtalen fordi familien hans ønsker å flytte til London.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino vil gjøre Hugo Lloris til lagets kaptein, samt Harry Kane til laget visekaptein i håp om å overbevise dem til å bli værende i klubben. Begge spillerne skal være på ønskelisten til Manchester United, skriver The Mirror.

Newcastle og Sunderland er bitre rivaler på fotballbanen, men nå er de også rivaler på overgangsmarkedet, skal vi tro The Guardian. Begge klubbene håper nemlig å sikre seg den 24 år gamle midtbanespilleren Georginio Wijnaldum fra PSB Eindhoven. Sunderland skal allerede ha tilbudt den nederlandske klubben 11 millioner pund for spilleren.

Til slutt tar vi med at Watford vil forsøke å sikre seg den brasilianske midtbanespilleren Paulinho fra Tottenham, ifølge Daily Mail. Brasilianeren tilbragte det meste av forrige sesong på tribunene og benken for Spurs, og nå håper Watford å sikre seg mannen som kostet Tottenham nærmere 17 millioner pund for to år siden. Skulle imidlertid Tottenham ikke være villig til å selge, kan det bli aktuelt med et lån.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere