RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JOHN CHERRY? Chelseas John Terry kobles til en annen Premier League-klubb i dagens ryktespalte.
JOHN CHERRY? Chelseas John Terry kobles til en annen Premier League-klubb i dagens ryktespalte. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Jürgen Klopp skal ha fått rikelig med penger å bruke i januar.

Liverpool og skal ha fattet interesse for Juventus-talentet Francesco Cassata (19), melder Gianluca Di Marzio.

Det hevdes at rødtrøyene har pekt ut midtbanespilleren Cassata som et av hovedmålene på overgangsmarkedet nå i januar. 19-åringen er for tida utleid fra Juventus til Serie B-klubben Ascoli.

Manager Jürgen Klopp skal også være lysten på et kjøp av Bayer Leverkusen-kanten Julian Brandt (20). Dette vil eventuelt skje etter sesongen, skal vi tro Daily Mirror.

Tyske Sport Bild hevder Liverpool-manageren skal ha fått 40 millioner pund han kan bruke på overgangsmarkedet allerede nå i januar. Avisen kobler både Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain og Inter-angriper Gabriel Barbosa (20) til Anfield-overganger.

Mamadou Sakho (26) har samtidig gitt uttrykk for at Southampton er førstevalget hans om det blir et klubbskifte. Den franske midtstopperen, som er helt ute i kulden i Liverpool, er også interessant for Swansea, skriver The Times.

The Sun mener å vite at Southampton har forhørt seg om sjansen for å hente midtbanespilleren Sergio Oliveira (24) fra Porto.

Den samme avisen hevder dessuten at Paris Saint-Germain allerede er beredt til å selge sommerkjøpene Jesé Rodríguez (23) og Grzegorz Krychowiak (26). Arsenal, Liverpool, Manchester City og West Ham lanseres som mulige nye klubber for duoen.

Daily Telegraph hevder Bournemouth kan komme med et overraskende forsøk på å hente inn John Terry (36) på lån. Chelsea-kapteinen er ute av laget til manager Antonio Conte og har bare fått fire ligakamper fra start denne sesongen.

Gazzetta dello Sport påstår at Chelsea håper å lokke til seg Fenerbahces danske midtstopper Simon Kjær (27).

Manager Conte ønsker seg også forsterkninger i posisjoner lengre fram på banen. Daily Mail kan fortelle at Chelsea-manageren vil ha inn West Ham-poteten Michail Antonio (26) i tillegg til Swansea-spissen Fernando Llorente (31).

En spiller som også kan forsvinne fra West Ham er Simone Zaza (31). Han har kanskje ikke levert like bra prestasjoner som Antonio, men den italienske spissen skal være ønsket i Fiorentina som erstatter for kroaten Nikola Kalinic, rapporterer London Evening Standard.

Kalinic, som har fortid i Premier League for Blackburn, skal være nær en overgang til kinesiske Tianjin Quanjian verdt over 438 millioner kroner.

Lyon skal være i gang med samtaler med Manchester United om en overgang for Memphis Depay (22). Foot Mercato, som er kilden til dette, hevder det er klubbledelsen i Lyon, og ikke manager Bruno Genioso som har tatt initiativet til en overgang.

Til slutt i denne runde med rykter tar vi med at Crystal Palace-manager Sam Allardyce vurderer å selge stjernespissen Christian Benteke (26). Allardyce vil i utgangspunktet ikke kvitte seg med belgieren, men ønsker seg samtidig mer penger til nye spillere, melder Daily Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere