RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NESTEN ÉN MILLIARD KRONER: Så mye vil Liverpool ha for Luis Suarez hvis det skal bli aktuelt å selge.
NESTEN ÉN MILLIARD KRONER: Så mye vil Liverpool ha for Luis Suarez hvis det skal bli aktuelt å selge.

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Nå kan han bli tidenes dyreste spiller. Sjekk den sinnssyke summen.

Manchester United klarte tirsdag overraskende å berge 1-1 på Old Trafford i den første av to kvartfinaleoppgjør mot Bayern München. Engelskmennenes redningsmann ble Nemanja Vidic, som scoret med hodet. Til de røde djevlenes skuffelse, er midtstopperkjempen er en av heller få sommersigneringer som allerede er bekreftet. Serberen går til Inter etter sesongen.

De fleste andre fotballskjebnener kan vi imidlertid fortsatt spekulere i, og vi begynner dagens ryktespalte med en overgang av det bitre slaget.

Tottenham-forsvarer Younes Kaboul ønsker nemlig å følge i Sol Campbell sine knottspor, og forlate White Har Lane til fordel for London-rival Arsenal.

En annen Spurs-spiller som kan forsvinne, er Hugo Lloris. Keeperen er ettertraktet blant europeiske gigantklubber, og jaktes av både Paris Saint Germain og Real Madrid.

Ryktespalten har i det siste spekulert i om også Erik Lamela kan være ferdig i Tottenham etter sesongen, men ifølge 22-åringens bror, har han ingen planer om å forlate White Hart Lane.

Samtidig ser London-klubben seg om i managermarkedet, og Louis van Gaal har flere ganger blitt nevnt. Nederlenderen skal være svært interessert i jobben, og sier at han vil være villig til å arbeide med de spillerressursene som klubben allerede har.

I Arsenal er jakten på et trofé for lengst inne i overtiden, og fremtiden til Arséne Wenger diskuteres stadig. Gunners-forsvarer Thomas Vermaelen sier at han håper franskmannen får beholde jobben i mange år til.

På Arsenals handleliste i sommer, står Toulouse-spiller Serge Aurier sitt navn ganske høyt, men London-klubben har nå fått med seg Aston Villa og Newcastle i kampen om den unge forsvarsspilleren.

Etter West Hams 2-1-seier over Sunderland mandag, føler klubben seg trygg på fornyet Premier League-kontrakt, og har dermed begynt planleggingen av neste sesong. Klubben ønsker å hente minimum tre spillere i sommer - kanskje så mange som fem.

Liverpool ser ut til å ha funnet en tropp som virkelig fungerer denne sesongen, men har litt å gå på i den bakerste rekka. Brendan Rodgers håper Real Madrid-spiller Marcelo kan bidra til å styrke forsvaret, men 22-åringen sier det er lite sannsynlig at han forlater Santiago Bernabeu i sommer.

Rodgers mener at klubbens eget fort, Anfield, står så sterkt, at Liverpool til slutt vil trekke det lengste strået i sesongens ekstremt jevne strid om trofeet.

Hovedpersonen i Liverpools comeback i Premier League-toppen er målkåte Luis Suarez, som har scoret 29 mål på 31 kamper denne sesongen. Uruguayaneren kan imidlertid forsvinne etter sesongen, og er ønsket av blant andre Real Madrid. Liverpool ønsker å gjøre stjernespissen så godt som uoppnåelig, og har satt en prislapp på voldsomme 100 millioner pund (nesten én milliard norske kroner!).

En annen spiller som kan forsvinner fra Premier League, er Chelseas Eden Hazard. PSG vil gi 45 millioner pund (450 millioner kroner) for midtbanespilleren.

Samtidig ønsker Chelsea å hente Adrien Rabiot fra den franske klubben, men får tøff kamp fra Serie A-klubbene Juventus og Roma om å sikre seg 18-åringens signatur.

United ønsker som kjente å hente Bayern-spissen Toni Kroos, men Pep Guardiola sier han vil jobbe hardt for at 24-åringen skal forlenge kontrakten sin med den tyske klubben.

Gjengen på Old Trafford er for lengst ute av tetkampen i Premier League, men byrival City henger fortsatt bra med. En av klubbens toppscorere, Sergio Agüero, er imidlertid ute med skade, og sier at han ikke vil haste seg tilbake til gressmatta for å bidra i sesongavslutningen, hvis det ødelegger sjansene hans til å spille VM for Argentina i sommer.

I forkant av VM i Brasil, reiser det engelske landslaget på treningsleir til Miami. Planen var i utgangspunktet at spillerne skulle få ta med seg kjærestene sine, men Fotballforbundet har nå ombestemt seg, og landslagsspillerne får nå kun ta med seg sin egen halvdel til den amerikanske luksusbyen.

Kilder: Daily Star, Daily Mirror, Talksport, The Sun, Daily Express, Daily Mail, Independent, L\Equipe, Tuttosport, The Times

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere