RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KLEDD AV: Ledian Memushaj er ikke den eneste som vil ha en bit av Alessio Cerci. Atletico-spilleren kobles nå til Premier League.
KLEDD AV: Ledian Memushaj er ikke den eneste som vil ha en bit av Alessio Cerci. Atletico-spilleren kobles nå til Premier League. Foto: Olivier Morin (Afp)

Onsdagens Premier League-rykter

Engelske storklubber vil vil redde Alessio Cerci.

Xherdan Shaqiri sliter med å få mye spilletid i Bayern München og har av den grunn blitt en gjenganger i denne spalten. Nå melder troverdige Gianluca Di Marzio at Italia er et sannsynlig stoppested for sveitseren. Juventus, Inter, Roma og Napoli er alle interesserte i 23-åringen.
(Gianluca Di Marzio)

En annen mann, som kan komme til å forlate tysk fotball, er Mats Hummels. Arsenal er meget lystne på Dortmund-stopperen, men Manchester United snapper gjerne opp 25-åringen foran nesa på rivalen. Den tyske landslagsspilleren er verdsatt til 47 millioner pund.
(Daily Star)

Manchester City må tenke alternativt for å være i nærheten av å overholde FFP-reglene. Derfor kan en gratis Stephan Lichtsteiner bli aktuelt til sommeren. Juventus-backen, med kallenavnet Forrest Gump, står uten kontrakt til sommeren og kan starte et nytt eventyr i England.
(Manchester Evening News)

David De Gea har lenge blitt sett på som mannen som kan erstatte Iker Casillas i Real Madrid. Nå skal imidlertid den spanske hovedstadsklubben ha flyttet fokus et annet sted - nemlig til Tottenham. Hugo Lloris skal nemlig være høyaktuell. Den franske keeperen har tidligere blitt koblet til PSG og Monaco i hjemlandet, samt Arsenal og andre Premier League-klubber.
(Daily Express)

Januar-vinduet nærmer seg med stormskritt, og Gustavo Poyet er en av managerne vi venter aktivitet fra. Sunderland-sjefen har ledet laget sitt til en foreløpig 14.-plass, men det er ikke mer enn tre poeng ned til nedrykksplass. Galatasaray-spilleren Bruma er nå et av navnene som kobles til klubben. 20-åringen har slitt med å få særlig med spilletid i Tyrkia og er til salgs for 10 millioner euro - samme pris han kom til klubben for fra Sporting Lisboa.
(Northern Echo)

Alessio Cerci kom til Atletico Madrid fra Torino for 13 millioner pund før denne sesongen, men italieneren har ikke Diego Simeones tillit foreløpig. Arsenal, Manchester United og Inter, med nyansatte Roberto Mancini på spillerjakt, er alle interesserte. Cerci spilte 77 minutter da Italia slo Albania 1-0 i en privatlandskamp i Genoa tirsdag.
(Daily Express)

Newcastle-stjerneskuddet Rolando Aarons har vist seg fram fra en positiv side denne sesongen. Derfor har også flere storklubber fått øynene opp for 20-åringen, som har halvannet år igjen av sin kontrakt. Arsenal, Manchester City og Liverpool følger med.
(Daily Star)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere