Onsdagens Premier League-rykter

QPR? Queens Park Rangers er interessert i å hente urorkåka Pablo Osvaldo.

QPR? Queens Park Rangers er interessert i å hente urorkåka Pablo Osvaldo. Foto: Olivier Morin (Afp)

Premier League-klubb vil hente denne urokråka.

Pablo Daniel Osvaldo ser nok en gang ut til å være uønsket av sin egen arbeidsgiver - denne gangen av Inter. En rekke Serie A-klubber skal være interessert, men nå har også Queens Park Rangers begynt å vise interesse for spissen, som hadde et mislykket opphold i Southampton.
(Di Marzio)

Chelsea fortsetter forhandlingene for å snappe opp Juan Cuadrado fra Fiorentina. London-klubben har forhørt seg med italienerne om hvor mye det vil koste å hente colombianeren og fått til svar at de må ut med 30-35 millioner euro. Avtalen synes enda mer sannsynlig dersom Andre Schürrle forsvinner til Wolfsburg.
(Di Marzio)

Etter en solid sesong så langt, har Godred Donsah påkalt seg interesse fra flere europeiske klubber. Tottenham er blant de som følger nøye med på Cagliari-spilleren.
(Di Marzio)

Sampdoria jobber fremdeles med å få avtalen med Samuel Eto'o og Everton i boks. Det italienerne nå venter på er at Everton gir grønt lys til å terminere kontrakten til kameruneren. Trolig ønsker de å finne en erstatter først.
(Di Marzio)

Mattia Destro har i vinter blitt koblet til blant andre Chelsea og Arsenal. Etter gårdagens cupkamp mot Empoli, sa Rudi Garcia klart ifra at spissen blir værende i den italienske hovedstaden.

Arsenal har nå innledet samtaler med Villarreal for å forhandle om en overgang for Gabriel Paulista. 24-åringen fra Brasil kan imidlertid ikke bli Arsenal-spiller før arbeidstillatelsen går i orden.
(Telegraph)

Crystal Palace vil gjerne sikre seg den kamerunske midtbanespilleren Stephane Mbia, som for øyeblikket står uten klubb.
(Daily Mail)

Etter å ha blitt koblet til Arsenal i en god stund, går Winston Reid nå ut og sier klart ifra at han ikke ønsker å forlate West Ham i januar.
(London Evening Standard)

Cristiano Ronaldo sier at han gjerne vil spille for en brasiliansk klubb når Real Madrid-karrieren er over.
(Metro)

Axel Witsel har begynt å hinte om en Zenit-exit og nevner Manchester United som en klubb han kunne tenke seg å spille for.
(Daily Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag