Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Bournemouth vil beholde Jack Wilshere.

Burnleys stopperkjempe Michael Keane har blitt koblet til Chelsea og Leicester, men bedyrer at han er fornøyd i sin nåværende klubb, skriver Guardian. Chelsea er ventet å gjøre et framstøt på engelskmannen når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Daily Mirror hevder at José Fonte igjen er på Manchester Uniteds radar etter at han skal åpnet for å forlate Southampton. Portugiseren ble koblet til Old Trafford-klubben gjennom sommeren, og José Mourinho rapporteres å være en stor tilhenger av stopperens kvaliteter.

Tidligere Manchester United og City-spiss Carlos Tevez er under kontrakt med Boca Juniors fram til 2018, men sier selv, ifølge AS, at han vurderer å legge skoene på hylla når inneværende sesong avsluttes i desember.

Bournemouth håper å få beholde Jack Wilshere også utover det sesonglange lånet. Klubbeier Jeff Mostyn er klar på at de gjerne ser Arsenal-spilleren bli værende, men er overfor Evening Standard klar på at dette er en avgjørelse helt opp til Wilshere selv.

Kevin Constant skal være ønsket av Slaven Bilic og West Ham. Franskmannen, med en fortid i blant annet AC Milan står uten kontrakt og vil følgelig kunne hentes gratis. Guardian kommer med dette.

Federico Santander var blant spillerne som imponerte stort i tirsdagen FCK-overhøvling av Club Brügge i Mesterligaen, og nå skriver Guardian at Sunderland vurderer å by på paraguayaneren i vinter etter at leiesoldat Adnan Januzaj er satt på sidelinjen med skade de neste seks ukene.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken