Oppgitt Wenger med klar beskjed til Arsenal-fansen

Arsene Wenger mener det er på tide at Arsenals supportere fokuserer på å støtte laget i stedet for å tenke på overgangsvinduet.

Arsene Wenger mener det er på tide at Arsenals supportere fokuserer på å støtte laget i stedet for å tenke på overgangsvinduet. Foto: Andrew Yates (Reuters)

Franskmannen virker å være lei av spørsmålene om sommerens overgangsvindu.

Arsene Wenger (65) og Arsenal valgte kun å forsterke laget med keeper Petr Cech i sommer. Det har fått en rekke supportere og eksperter til å reagere ettersom de også hadde regnet med at London-laget kom til å signere en spiss.

Arsenal-manageren oppfordrer nå folk om å slutte å bekymre seg. Franskmannen mener spillerne han allerede har på plass er gode nok til å kjempe i toppen av Premier League.

- Disse spillerne har erfaring, de er 25, 26 år og kan jobben sin. De vet hva de driver med, har ambisjoner og kvalitet, sier Wenger, ifølge The Telegraph.

- Støtt laget

Etter at sommerens overgangsvindu stengte i starten av september, har Arsenal-manageren fått en rekke spørsmål fra pressen om klubbens forsiktige aktivitet på overgangsmarkedet.

Også en del supportere har vært kritiske, men nå ber Wenger fansen om å roe seg ned og heller støtte laget.

- Jeg mener at det å holde med en klubb og et lag innebærer å stille seg bak spillerne. Det innebærer ikke alltid å vente på at noen skal komme ned fra himmelen og løse alle problemer. Å være supporter innebærer å støtte spillerne på laget, sier Wenger.

Møter Stoke

Akkurat det får fansen muligheten til allerede lørdag når Arsenal får besøk av Stoke hjemme på Emirates.

Etter fire serierunder ligger London-laget på en 6. plass i ligaen med syv poeng. Til tross for at Stoke har vist gode takter, har de ikke vært like heldige i poengfangsten som Arsenal. Mark Hughes' menn ligger for øyeblikket under streken på 18. plass med kun to poeng før helgens kamp.

Helgens Premier League-kamper kan du som vanlig følge i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.