RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pardew får millionbot

KAN FÅ SPARKEN: Newcastle Uniteds manager Alan Pardew risikerer å få sparken etter at han skallet til Hull-spiller David Meyler.
KAN FÅ SPARKEN: Newcastle Uniteds manager Alan Pardew risikerer å få sparken etter at han skallet til Hull-spiller David Meyler. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Alan Pardew mistet besinnelsen og skallet til Hull-spiller.

Newcastle-manager Alan Pardew er i hardt vær etter at han skallet til Hull-spiller David Meyler under kampen mellom Hull og Newcastle lørdag. Hendelsen blir sett på som så alvorlig at det ble spekulert i om det betydde slutten på hans managerkarriere i klubben.

Etter å ha vurdert situasjonen, har imidlertid Newcastle kommet fram til at heller gir Pardew en formell advarsel samt en bot på én millioner kroner, melder The Telegraph.

LES OGSÅ:Her klikker det for manageren

Ingen grense
Det engelske fotballforbundet (FA) har ingen grense på hvor lang straff Pardew kan få for forseelsen, og det vil også bli vurdert andre straffer enn kun utestengelse. Pardew kan trolig vente å få minimum seks kampers utestengelse.

Styreleder i FA, Greg Dyke, er klar på at de vil undersøke saken nærmere.

- Klart, det ser alvorlig ut, og vi vil undersøke det, sier Dyke ifølge The Telegraph.

Angrer

Etter kampen la Newcastle-manageren seg langflat og ba om unnskyldning for handlingen sin.

- Det var noe som skjedde i kampens hete. Jeg angrer noe veldig, og jeg blir nødt til å sitte fra nå av. Selvfølgelig mener jeg ikke å gjøre noe aggressivt. Jeg beveget hodet mitt fram, og det er nok. Selvfølgelig beklager jeg. Jeg representerer en stor klubb.

- Jeg prøvde å dytte ham vekk med hodet, og jeg skulle ikke ha gjort det. Laget mitt spilte fantastisk, og det er jeg som presterte dårlig.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere