RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pardew fornøyd med en «spennende» stall


FORNØYD: Crystal Palace-manager Alan Pardew håper at troppen fortsetter det flotte angrepsspillet.
FORNØYD: Crystal Palace-manager Alan Pardew håper at troppen fortsetter det flotte angrepsspillet. Foto: Daniel Hambury (Pa Photos)
- Jeg liker å tenke at vi har et spennende lag.

Alan Pardew førte Crystal Palace fra 18.-plass til 10.-plass med offensiv fotball da han overtok klubben forrige sesong. I år håper manageren at troppen fortsetter det flotte angrepsspillet.

Den tidligere Newcastle-manageren har gjort flere spenstige signeringer for å forsterke laget i sommer. Yohan Cabaye, Patrick Bamford, Connor Wickham, Alex McCarthy og Bakary Sako skal alle underholde publikum på Selhurst Park. Selv er Pardew svært fornøyd med spillerne han har til rådighet.

- Jeg liker å tenke at vi har et spennende lag. Det er farlig å si dette i starten av sesongen, men jeg tror vi er det. Jeg synes vi er bra å se på. Forhåpentlig kan vi få resultatet som får oss i en god posisjon i ligaen, sa Pardew.

London-klubben åpner mot nyopprykkede Norwich, men har et tøft kampprogram etterpå i Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Manchester City og Tottenham.

– Det viktigste med vår sesong kan være starten fordi vår første periode er veldig, veldig tøff. Kanskje den tøffeste noe Premier League-lag har etter min mening. Vi må virkelig være klare, sa Pardew. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere