*Nettavisen* Sport.

Pardew oppfordrer Bolasie til å vurdere overgang

FORSVINNER? Yannick Bolasie er ønsket hos Tottenham og han har ikke utelukket at han skifter klubb før overgangsvinduet stenger. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)

Alan Pardew med uvanlig uttalelse til Yannick Bolasie.

21.08.15 09:34

Yannick Bolasie var en av Crystal Palace sine viktigste brikker forrige sesong, hvor de med god margin, og på overbevisende vis, til slutt klarte å berge plassen i Premier League.

Det har fått større klubber på banen, og Tottenham skal være meget interesserte i vingen.

- Dumt valg
Palace-manager Alan Pardew mener stjernespilleren sin er verdt minst 25 millioner pund, og han ser helst at vingen blir værende i klubben.

Bolasie selv har nektet å avvise at han kan forlate Selhurs Park før overgangsvinduet stenger 1. september, og Pardew kan forstå egen spiller.

- Hvis noen av mine spillere blir koblet til større klubber, så forventer jeg ikke at de skal ignorere det. Det ville vært et dumt valg, sier Pardew ifølge Telegraph.

26-åringen har flere klubber på CVen, blant annet Bristol City og Barnet, og i helgen uttalte han følgende:

- Jeg er en lojal gutt, men dette er business. Muligheter til å spille for storklubber kommer ikke hver dag, fortalte Bolasie ifølge Daily Mail.

- Håper han blir
Nå er vingen høyt elsket hos Palace-fansen, som naturligvis håper han blir å se på Selhurs Park også kommende sesong.

- Spillere flytter ofte på seg i dagens fotball. De blir ikke i klubber i fem til syv år. De må holde mulighetene åpne og det har jeg ikke noe problem med, forklarer Pardew.

- Han er en spiller som er elsket av fansen og elsket av trenerapparatet her. Yannick blir koblet til klubber som Tottenham fordi han er en spennende spiller, forklarer Palace-manageren.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=7Se-3hVn49pwpBVTZeRH_3rA5jBsfl_ptWRIlicZBa_Nq6g7BMUoCtEc37A-iTAtfL5nQkvHypcyvHN0ov_H1pnF91DzzEOslPg8YeVZe_BsklbySIeIVA&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.