RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pardew oppfordrer Bolasie til å vurdere overgang

FORSVINNER? Yannick Bolasie er ønsket hos Tottenham og han har ikke utelukket at han skifter klubb før overgangsvinduet stenger.
FORSVINNER? Yannick Bolasie er ønsket hos Tottenham og han har ikke utelukket at han skifter klubb før overgangsvinduet stenger. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Alan Pardew med uvanlig uttalelse til Yannick Bolasie.

Yannick Bolasie var en av Crystal Palace sine viktigste brikker forrige sesong, hvor de med god margin, og på overbevisende vis, til slutt klarte å berge plassen i Premier League.

Det har fått større klubber på banen, og Tottenham skal være meget interesserte i vingen.

- Dumt valg
Palace-manager Alan Pardew mener stjernespilleren sin er verdt minst 25 millioner pund, og han ser helst at vingen blir værende i klubben.

Bolasie selv har nektet å avvise at han kan forlate Selhurs Park før overgangsvinduet stenger 1. september, og Pardew kan forstå egen spiller.

- Hvis noen av mine spillere blir koblet til større klubber, så forventer jeg ikke at de skal ignorere det. Det ville vært et dumt valg, sier Pardew ifølge Telegraph.

26-åringen har flere klubber på CVen, blant annet Bristol City og Barnet, og i helgen uttalte han følgende:

- Jeg er en lojal gutt, men dette er business. Muligheter til å spille for storklubber kommer ikke hver dag, fortalte Bolasie ifølge Daily Mail.

- Håper han blir
Nå er vingen høyt elsket hos Palace-fansen, som naturligvis håper han blir å se på Selhurs Park også kommende sesong.

- Spillere flytter ofte på seg i dagens fotball. De blir ikke i klubber i fem til syv år. De må holde mulighetene åpne og det har jeg ikke noe problem med, forklarer Pardew.

- Han er en spiller som er elsket av fansen og elsket av trenerapparatet her. Yannick blir koblet til klubber som Tottenham fordi han er en spennende spiller, forklarer Palace-manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere