Pedro: - Fabregas overtalte meg

VENNER: Pedro og Cesc Fabregas er gode venner. Her entrer Pedro Chelseas treningsfelt for første gang.

VENNER: Pedro og Cesc Fabregas er gode venner. Her entrer Pedro Chelseas treningsfelt for første gang. Foto: Chelsea FC (Twitter)

Cesc Fabregas spilte en sentral rolle med å overtale Pedro til Chelsea-overgang.

Torsdag ble Pedro klar for Chelsea, en overgang som kanskje overrasket mange.

For etter å ha virket nærmest klar for Manchester United i lang tid, snudde hele overgangssagaen på hodet de siste dagene, og spanjolen endte opp i Chelsea.

Nære venner
I et intervju etter at overgangen ble klar, forklarer Pedro hva det var som fikk ham til å velge londonklubben.

- Jeg snakket med Cesc (Fabregas). Vi er veldig gode venner, og jeg visste jeg kom til å føle meg hjemme her, og det var en av grunnen til at jeg kom hit, sier Pedro ifølge Sky Sports.

Også Jose Mourinho ringte Pedro gjentatte ganger for å overtale ham til å komme, og spanjolen ga tydeligvis etter for presset, til slutt.

- Han (Mourinho) er en av hovedgrunnene til at jeg er her. Han ringte meg flere ganger og sa han trengte meg til å gjøre laget sterkere.

Og Pedro beundrer sin nye manager.

- Han har vunnet titler uansett hvor han har vært. Jeg ser virkelig frem til å spille for ham og forhåpentlig vinne flere titler, sier Pedro.

- Klar for å starte
Nå ser han frem til å trekke på seg den blå trøya, og mulighetene til å debutere for Chelsea kommer allerede i søndagens bortekamp mot West Bromwich.

- Jeg er klar til å starte kamper med en gang hvis manageren ønsker det. Jeg er i veldig god form fordi jeg allerede har startet for Barcelona denne sesongen. Dette er en ny utfordring, og jeg kan ikke vente med å komme i gang, avslutter Pedro.

Chelsea må betale godt for Pedro. Barcelona meldte på sine nettsider, etter at overgangen var i boks, at de ville motta 30 millioner euro for spillere.

27 millioner euro skulle betales med en gang, mens ytterligere tre millioner kommer inn på konto dersom enkelte klausuler i avtalen oppfylles.


HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Xw52jaVsc2hK39W84a3qVBkmRlz0sAPDoO_tz8QqSrjN0J6TiQz-QfVlpdFeNVF9hKbAIYVEFGqDweBPmr9_VH6CpaT5jmpV5QszHB5kxAe2BLWLkjOy0g&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.