*Nettavisen* Sport.

Pellegrini tror rivalene vil tape poeng

FORTSATT HÅP: Manchester City-manager Manuel Pellegrini har ikke gitt opp håpet om ligagull og tror både Liverpool og Chelsea vil avgi poeng i innspurten. Foto: Jon Super (Ap)

– Det er jeg helt sikker på at de gjør.

Manchester City har sakket akterut i gullkampen med bare ett poeng på de siste to kampene, men manager Manuel Pellegrini tror både Liverpool og Chelsea kommer til å tape poeng i innspurten.

City er nummer tre i ligaen og har havnet bakpå etter tapet for Liverpool sist helg og uavgjort mot Sunderland i midtuken.

Fra å ha gullskjebnen i egne hender er mesteren fra 2012 nå avhengig av at både Liverpool og Chelsea taper poeng på de fire siste kampene.

- 15 poeng igjen
- Det er jeg helt sikker på at de gjør. Liverpool kan gjøre det, Chelsea kan gjøre det, akkurat som vi gjorde, sier chileneren før mandagens kamp mot dumpekandidat West Bromwich.

City var lenge i uimotståelig form denne sesongen, men kvaliteten i spillet har gradvis dalt utover våren. Pellegrini sier de vil kjempe til siste slutt.

- Vi har 15 poeng igjen å spille for. Vi skal prøve å ta så mange vi kan, og når det hele er over kan vi se hvem som tar gullet, sier han.

Skadetrøbbel

Skader har ødelagt en del for City, spesielt siden lagets to kanskje viktigste spillere er skadd for tiden. Både Yaya Touré og David Silva går etter alt å dømme glipp av mandagens kamp.

- De er skadd, det er også Jesus Navas. Yaya er bedre, men det er en muskelskade, så det tar litt tid å få ham skadefri.

I tillegg er storscorer Sergio Agüero nettopp tilbake etter et skadeopphold. Spissen er langt unna den formen han var i tidligere i sesongen.

West Bromwich kjemper på sin side en desperat kamp mot nedrykk.

Laget var på vei mot ny kontrakt i Premier League sist helg da de ledet 3-0 mot Tottenham, men kollapset mot slutten av kampen som endte 3-3. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag