RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Perlescoring fra Carles Gil

MÅL: Carles Gil scoret i sin første kamp fra start for Aston Villa.
MÅL: Carles Gil scoret i sin første kamp fra start for Aston Villa. Foto: Nigel French (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Aston Villa slo Championship-lederen ut av FA-cupen.

ASTON VILLA - BOURNEMOUTH 2-1:

Aston Villa hadde kun scoret ett mål på de siste seks kampene, før de møtte Bournemouth søndag ettermiddag. I tillegg var det ni kamper siden forrige gang en annen Aston Villa-spiller enn Christian Benteke hadde scoret mål for Paul Lamberts klubb.

Mot Championship-lederen var det Carles Gils tur til å putte kula i nota. Spanjolen, som kom til Aston Villa fra Valencia tidligere i januar, scoret et virkelig drømmemål. Gil tok med seg ballen fra sin høyrekant, skjærte innover i banen, og curlet ballen vakkert i målet bak gjestenes keeper. Målet kom etter drøye 50 minutter.

Ikke nok med det. Med tjue minutter igjen å spille, var det enda en Aston Villa-spillers tur til å score mål. Andreas Weimann fikk æren av å avslutte et vakkert Villa-angrep da han satt inn 2-0-scoringen.

Tre minutter på overtid scoret Callum Wilson for gjestene, men det ble med det ene målet. Dermed vant Aston Villa til slutt 2-1 på Villa Park.

Paul Lambert var veldig fornøyd med lagets innsats.

- Vi måtte prøve å komme oss videre. Etter gårsdagens resultater var dette viktig. All ære til laget. Jeg synes det var en god og fortjent seier, sa han til BBC etter kampen.

Bournemouths manager, Eddie Howe, synes dagen var full av opplevelser å ta med seg, selv om laget tapte.

- Jeg liker ikke å tape, men opplevelsene fra i dag må vi ta med oss videre. Jeg synes vi skal være stolte av oss selv. Det var en underholdningsfull og tett kamp, fortalte Howe til BBC.

For hjemmelaget var avansementet viktig, men det var kanskje enda viktigere å få igang noen angripere som kan score mål. Så spørs det om Lamberts menn klarer å ta med seg den gode følelsen fra søndagens kamp når de møter Arsenal på Emirates Stadium om en uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere