*Nettavisen* Sport.

- Mourinho klar til å bla opp 1,5 milliarder for Stones og Pogba

FORSTERKER?: Britiske medier skriver fredag at José Mourinho er villig til å bla opp 100 millioner pund (over én milliard kroner) for å sikre seg John Stones og Paul Pogba. FOTO: NTB scanpix

Britisk avis melder at Chelsea er langt fra ferdighandle.

Chelsea har hatt en forferdelig seriestart med kun ett poeng på to kamper. Det har fått manager José Mourinho til våkne på overgangsmarkedet.

Det var lenge ventet av Pedro fra Barcelona skulle signere for Manchester United, men da det virket som klubbene var i sluttforhandlinger, så kom Chelsea og snappet opp spanjolen.

Det skal nevnes at United ikke skal ha etterkommet kravet fra Barcelona på 30 millioner pund.

Britiske Express melder at Chelsea skal være villige til å bla opp hele 120 millioner pund (cirka 1,5 milliarder kroner) for å sikre seg duoen John Stones og Paul Pogba.

Stones har vært jaktet lenge av Chelsea, men flere ganger har Everton avvist og stått på sitt krav om 40 millioner pund.

Paul Pogba har vært blant Juventus` beste spillere flere sesonger og vil bli en meget dyr mann.

Den tidligere United-spilleren forlot Manchester i sin tid etter at han ikke kom overens med Sir Alex Ferguson.

Chelsea møter West Bromwich på søndag til tredje runde i Premier League.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=6WHUy9klz0vCWh9_UnTz5cBCwTNBRcnGSTMW79pOQqxqJHEddry5-5eOWGgU2r7Pp4nHrU5O10CeysI1MSO1HmA0N7Xyl5vK_F943LTXiDQLEsdX72dq7w&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.