RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY KONTRAKT: Wayne Rooney er enig med Manchester United om en ny, lukrativ kontrakt, skriver The Times.
NY KONTRAKT: Wayne Rooney er enig med Manchester United om en ny, lukrativ kontrakt, skriver The Times. Foto: Ben Stansall (Afp)

- Rooney blir tidenes best betalte

Sist oppdatert:
En ny kontrakt gjør Wayne Rooney til den best betalte i engelsk fotball noensinne.

Wayne Rooney og Manchester United er enig om en kontrakt på fem og et halvt år som gjør spissen til tidenes best betalte spiller i engelsk fotball, skriver The Times.

United har hatt en elendig sesong, men nyheten er et lyspunkt for hardt prøvede supportere og en presset David Moyes.

Laget er nummer sju i Premier League og klarer etter alt å dømme ikke å kvalifisere seg for mesterligaen neste sesong med mindre det vinner turneringen.

Likevel skal Rooney ha bestemt seg for å bli i klubben resten av karrieren. The Times meldte søndag at partene er enige om en fem og et halvt års kontrakt verdt smått vanvittige 710 millioner kroner.

United presiserte søndag overfor Sky Sports at kontrakten ikke er undertegnet, men The Times skriver at det bare er et spørsmål om tid før det skjer.

Rooney ville bort fra United i fjor sommer etter en feide med tidligere manager Alex Ferguson. Chelsea la inn bud på 28-åringen, men Moyes ser altså ut til å ha overbevist ham om å bli til tross for den elendige sesongen.

Rooney har scoret elleve mål for United denne sesongen, men har også bidratt med svært mange målgivende pasninger. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere