RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skriv under på ny kontrakt, ellers selger vi deg

KAN VÆRE PÅ VEI BORT: Sunderland-spiss, Connor Wickham, kan være på vei bort fra klubben, dersom han ikke raskt signerer en forlengelse på kontrakten sin, som løper ut neste sommer.
KAN VÆRE PÅ VEI BORT: Sunderland-spiss, Connor Wickham, kan være på vei bort fra klubben, dersom han ikke raskt signerer en forlengelse på kontrakten sin, som løper ut neste sommer. Foto: Ian Macnicol
Noe for de engelske toppklubbene?

Flere av de engelske toppklubbene jakter en angriper før overgangsvinduet stenger om en drøy måned.

Spesielt Liverpool er på spissjakt, etter at Loic Remy-overgangen strandet på grunn av at franskmannen ikke besto den medisinske testen. Arsenal er også på utkikk. Det samme er naborival Tottenham.

- Situasjonen er klar
En spiss som kan være ledig på markedet, er Sunderlands Connor Wickham. Den unge målsniken har kun ett år igjen av sin kontrakt med The Black Cats, og manager Gustavo Poyet kunne ikke vært mer krystallklar på hva Wickham må gjøre for å forbli i klubben.

- For meg er situasjonen klar. Han må signere en ny kontrakt, eller så selger vi ham. Det finnes ingen mellomting. Han er en verdifull spiller, og vi betalte mye for ham, sier Gus Poyet ifølge Sky Sports.

Kjempeinnspurt
Wickham var en svært viktig brikke i Sunderland-laget som med et nødskrik unngikk nedrykk i fjor. De så dødsdømte ut, men klarte på mirakuløst vis å redde plassen etter en vanvittig innspurt.

Den unge engelskmannen har slitt med å leve opp til forventningene, og det var først mot slutten av forrige sesong at han virkelig fikk vist litt av det som bor i ham.

Om han er god nok for en toppklubb, vil nok mange hevde at er tvilsomt. Men med ett år igjen av kontrakten, kan han være et kupp.

Brøndby jakter Agger- Spillerne lytter når Solskjær snakkerDet koster 15.000 i året å se all TV-fotballHangeland klar for ny klubb

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere