Falcao kan være på vei til Chelsea

NY SVEIS, NY KLUBB?: Radamel Falcao kan komme til å endre mer enn det lange håret. Chelsea kan være neste stoppested for spissen. FOTO: NTB scanpix

NY SVEIS, NY KLUBB?: Radamel Falcao kan komme til å endre mer enn det lange håret. Chelsea kan være neste stoppested for spissen. FOTO: NTB scanpix Foto: Fernando Vergara (Ap)

Supserspissen vil bli værende i Premier League.

30.05.15 23:41

Manchester United meldte forrige uke at de ikke ville benytte seg av opsjonen de hadde på å kjøpe Radamel Falcao permanent fra Monaco. Det kan bane vei for at colombianeren kan ende opp i London og Chelsea skal vi tro The Thelegraph.

- Jeg har et par tilbud, men det er agenten min som tar seg av det der, sier Falcao som for tiden forbereder seg til Copa America i hjemlandet.

Og nettopp agenten til den colombianske spissen, Jorge Mendes, har gode relasjoner til Chelsea. Han er nemlig agenten til Chelsea-trener José Mourinho og Chelsea-spisse Diego Costa.

Radamel Falcoa. FOTO: NTB scanpix Foto: Guillermo Legaria (Afp)

Falcao som etter ryktene skal være lysten på å fortsette i Premier League, er villig til å gå ned i lønn for å bli værende på balløya. Han overlever nok uansett, ettersom han kontrakten hans med Monaco er verdt 265.000 britisk pund i uka.

Selv om det ble et mislykket opphold hos United hvor Falcao vil bli husket mer for den endeløse mysingen enn som den scoringsmaskinen han var i Atletico Madrid, så er det ikke tvil om at dersom han kommer tilbake toppformen, så har United gitt seg selv et stort problem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.