RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

SER TIL CHELSEA?: Paul Pogba er ønsket av Josè Mourinho. FOTO: NTB scanpix
SER TIL CHELSEA?: Paul Pogba er ønsket av Josè Mourinho. FOTO: NTB scanpix Foto: Loic Venance (Afp)
Sist oppdatert:
Juventus klarte å beholde Paul Pogba, men skal nå ha gitt Chelsea en pris.

Mirror starter dagen med å skrive at Manchester United vil gi David De Gea en ny start, selv om han ikke signerer ny kontrakt.

Roma-backen Ashley Cole har blitt utelatt fra Romas Chapions League-tropp. Han har likevel ingen planer om å forlate den italienske hovedstaden til tross for interesse fra flere klubber i Premier League. (Mirror).

QPR-spiss Charlie Austin krever 100% lønnsøkning og en utkjøpsklausul i kontrakten dersom klubben ikke klarer å rykke opp til Premier League igjen. (Get West London).

Sunderland-forsvarer Younes Kaboul er lykkelig i sin nye klubb Sunderland. Han  forteller om en vansekelig tid i Tottenham da Mauricio Pochettino lot ham trene alene. (Sunderland Echo).

Stoke-forsvarer Marc Muniesa sier han aldri var i tvil om å signere for Stoke, ettersom det er stedet han ønsker å være for å utvikle potensialet sitt. (Stoke Sentinel).

Chelsea har blitt advard av Juventus at dersom de vil ha Paul Pogba, så må de ut med 100 millioner pund. (Mirror).

Samme avis melder også at Manchester United-spiss James Wilson er innstillt på å kjempe om plassen i United til tross for at Louis van Gaal har varslet at han kan bli utlånt når overgangsvidnuet åpner igjen.

Victor Wanyama er forventet å avslå tilbudet om ny femårkontrakt med Southampton. Flere klubber prøvde å hente spilleren i sommer. Deriblant Tottenham. (Daily Mail).

Grunnen til at Arséne Wenger droppet å kjøpe Edinson Cavani skal være fordi han ikke vil hatt noen salgsverdi. (Express).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere