*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

SER TIL CHELSEA?: Paul Pogba er ønsket av Josè Mourinho. FOTO: NTB scanpix Foto: Loic Venance (Afp)

Juventus klarte å beholde Paul Pogba, men skal nå ha gitt Chelsea en pris.

04.09.15 10:14

Mirror starter dagen med å skrive at Manchester United vil gi David De Gea en ny start, selv om han ikke signerer ny kontrakt.

Roma-backen Ashley Cole har blitt utelatt fra Romas Chapions League-tropp. Han har likevel ingen planer om å forlate den italienske hovedstaden til tross for interesse fra flere klubber i Premier League. (Mirror).

QPR-spiss Charlie Austin krever 100% lønnsøkning og en utkjøpsklausul i kontrakten dersom klubben ikke klarer å rykke opp til Premier League igjen. (Get West London).

Sunderland-forsvarer Younes Kaboul er lykkelig i sin nye klubb Sunderland. Han forteller om en vansekelig tid i Tottenham da Mauricio Pochettino lot ham trene alene. (Sunderland Echo).

Stoke-forsvarer Marc Muniesa sier han aldri var i tvil om å signere for Stoke, ettersom det er stedet han ønsker å være for å utvikle potensialet sitt. (Stoke Sentinel).

Chelsea har blitt advard av Juventus at dersom de vil ha Paul Pogba, så må de ut med 100 millioner pund. (Mirror).

Samme avis melder også at Manchester United-spiss James Wilson er innstillt på å kjempe om plassen i United til tross for at Louis van Gaal har varslet at han kan bli utlånt når overgangsvidnuet åpner igjen.

Victor Wanyama er forventet å avslå tilbudet om ny femårkontrakt med Southampton. Flere klubber prøvde å hente spilleren i sommer. Deriblant Tottenham. (Daily Mail).

Grunnen til at Arséne Wenger droppet å kjøpe Edinson Cavani skal være fordi han ikke vil hatt noen salgsverdi. (Express).

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=g_bILWXz_oNSHHtOKAwNTU8ttYtKHNwfbtlBw_WM8LKB-E9YXmxLKUJ4pSErxHmjwwZ97VKpkag-YkQsQOePgcEYPx13Cy4sGYccjpw4sEOJQ52WHBsF6GWmwNjpM3pQfktUxIZiNn4&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.