*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Newcastle-eier Mike Ashley skal være interessert i å ansette Real Sociedad-manager David Moyes hvis han skulle bli tilgjengelig, skriver The Telegraph. Foto: Danny Lawson (Pa Photos)

Hevder klubbeier ønsker å hente David Moyes tilbake til Premier League.

Det er fortsatt noen måneder til overgangsvinduet åpner, men overgangsryktene lever som vanlig sitt eget liv. Den siste tiden har imidlertid spekulasjonene dreid seg minst like mye om mangere som spillere.

Vi starter derfor dagens ryktebørs med The Telegraphs nyhet om at Newcastle-eier Mike Ashley vil se på muligheten for å hente tilbake tidligere Everton- og Manchester United-manager David Moyes til Premier League. Avisen hevder at Ashley skal være villig til å gi nåværende Newcastle-manager Steve McClaren midler til å forsterke laget i januar, men det kan endre seg hvis Moyes er tilgjengelig til å ta jobben.

Også FA holder, ifølge The Sun, på med å kartlegge mulige arvtagere til nåværende England-sjef Roy Hodgson, og skal vi tro avisen kan de komme til å tilby Bayern München-manager Pep Guardiola 10 millioner pund i året for å ta over jobben. Tyske Bild mener imidlertid at Guardiola vil forlenge sin avtale med den tyske storklubben.

Louis van Gaal er fortsatt "på prøve" i Manchester United og må bevise at han fortjener en ny kontrakt med klubben, skriver Daily Star.

Så går vi over til spillerne.

Både Chelsea og Liverpool jakter signaturen til Lyon-spiss Alexandre Lacazette, hevder Daily Star. Lacazette var koblet til en rekke storklubber i sommer, men valgte i stedet å forlenge sin avtale med Ligue 1-klubben. Nå ventes det at klubben igjen må kjempe hardt for å beholde spissen når vinduet åpnet i januar.

Manchester United skal ha jaktet Bayern München-spiller Thomas Müller i sommer uten å få napp. Ifølge tyske Bild kommer de heller ikke til å få det ved en senere anledning. Bayern München skal ha gitt klar beskjed til United om at de ikke vil selge Müller uansett hva de måtte tilby.

Liverpools Divock Origi kan bli lånt ut i januar, skriver Daily Star. Norwich, Bordeaux og Stuttgart er blant klubbene som skal være interessert i 20-åringen.

Manchester City planlegger å signere Luke Brattan fra australske Brisbane Roar, før de låner ham ut, melder Brisbane Courier Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.