*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

Leicesters Jamie Vardy skal være på blokken til mange klubber nå. Foto: Scott Heppell (Ap)

Chelsea fortsetter spillerjakten.

Chelseas ønskesliste virker uendelig lang om dagen. Blackburn-spiss Nikola Kalinic er en av mange spisser som vurderes, ifølge Daily Express. Og nå skal London-klubben også være interessert i å signere Leicester-spissen Jamie Vardy og Tottenhams midtbanespiller Mousa Dembele når januarvinduet åpner. Det skriver Daily Mirror.

Leicester-manager Claudio Ranieri har imidlertid tro på at han skal klare å beholde både Vardy og midtbanespilleren Riyad Mahrez i klubben. Det sier han til ITV. Dette til tross for at begge to er i søkelyset til flere klubber i Premier League, og utenfor England.

Arsenal-manager Arsene Wenger går ut og sier han vil bruke penger på å signere spillere i januar, det skriver Daily Telegraph. Ifølge Sky Sports skal Arsenal ha den nette sum av 2 milliarder tilgjengelig. The Independent skriver at Wenger skal være interessert i både Lars Bender (Bayern Leverkusen) og William Carvalho (Sporting Lisboa).

Enkelte Manchester United-fans skal være svært misfornøyd med at Louis van Gaal har gjort en avtale med Brighton om et utlån av 19-åringen James Wilson ut sesongen. Frustrasjonen har først og fremst vist seg i diverse sosiale medier.

Ifølge den spansk radiokanalen Cadena COPE skal Pep Guardiola være klar for å forlate Bayern München etter denne sesongen, for å ta over Manchester City. Guardiola er inne i sitt tredje og siste år av kontrakten med den tyske giganten. Radiostasjonen melder samtidig at nåværende City-manager Manuel Pellegrini, som forlenget kontrakten sin med klubben med to år i august, visstnok skal få lov å avtre et år tidligere for å gjøre plass til Guardiola.

Den tidligere Chelsea- og Real Madrid-manageren Carlo Ancelotti skal være favoritt til å ta over Bayern München, om Guardiola stikker. Det skriver The Guardian.

Sunderland melder at de kommer til å være minimalt involvert i overgangsvinduet i januar. Men klubben har ikke utelukket at Jermain Defoe kan være til salgs. Det skriver The Guardian.

Ifølge Daily Mirror skal Bournmouth ha lagt en plan som skal sikre dem Dwight Gayle fra Crystal Palace i januar. De skal visstnok være villig til å legge 6 milloner pund på bordet for spissen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.