RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIL BORT? Alexis Sanchez hevdes å ønske seg bort fra Arenal.
VIL BORT? Alexis Sanchez hevdes å ønske seg bort fra Arenal. Foto: Odd Andersen (AFP)

Fredagens Premier League-rykter

Uroen i Arsenal ser ut til å fortsette.

Alexis Sanchez hadde ingen god dag på jobben mot Bayern München. Nå skriver Daily Mirror at han har bestemt seg for å forlate Arsenal. Avisen skriver at Juventus og PSG kjemper om chilenerens tjenester.

Franck Kessie er et av de heteste navnene i fotballens verden for tiden. Atalanta-spilleren har storspilt i Serie A, og nå skriver The Sun at Manchester Uniteds Eric Bailly har rådet sin egen klubb til å signere Kessie. De to spiller sammen på Elfenbenskystens landslag, og ifølge avisen er prisen ventet å ligge på 25 millioner pund.

Youri Tielemans har lenge blitt sett på som en meget spennende kar. Ifølge Daily Mail valgte Tottenham derfor å sende en speider for å se Tielemans og Anderlecht ta en sterk seier mot Zenit torsdag. Den belgiske 19-åringen har spilt mer enn 150 kamper for Anderlecht så langt.

Everton og Leicester hevdes å holde et øye med Hamburgs brasilianske midtbanespiller, Wallace. Daily Mirror skriver at Hamburg forbereder seg på at spilleren forlater klubben i sommerens overgangsvindu.

Andrea Belotti scorer mye denne sesongen, og nå skriver Daily Express at den italienske spissen har pratet med Bayern München om muligheten for en overgang i sommer. Også Chelsea og Arsenal har blitt nevnt som mulige klubber for Torinos spissjuvel.

Chelseas Dominic Solanke kobles til en mulig overgang til Liverpool. The Sun skriver at Chelsea-unggutten har gitt beskjed til sine venner om at han skal signere for Liverpool. Ifølge Daily Mirror følger også Celtic med på spilleren.

Inters forsvarsspiller, Jeison Murillo, følges tett av klubber som Manchester United, Manchester City, Arsenal og Real Madrid, ifølge The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere