RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET AV INTER: Inter frister Maurico Pochettino med en årslønn på 10 millioner euro - nesten dobbelt så mye som han tjener i Tottenham.
ØNSKET AV INTER: Inter frister Maurico Pochettino med en årslønn på 10 millioner euro - nesten dobbelt så mye som han tjener i Tottenham. Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Fredagens Premier League-rykter

Inter vil doble lønna til Tottenham-manager Maurico Pochettino.

Gareth Bale er ifølge The Independent interessert i en overgang til Manchester United dersom Real Madrid bestemmer seg for å selge ham i sommer. José Mourinho har ikke bestemt seg for om han ønsker å gå for waliseren, i og med at Antoine Griezmann er førsteprioritet.

Inter er villig til å doble lønna til Mauricio Pochettino for å lokke argentineren fra London til Milano i sommer, melder Sky Italia. Champions League-mesterne fra 2010 sikter høyt når de skal finne Stefano Piolis erstatter og har også Diego Simeone, Luis Enrique og Antonio Conte på blokka. Roma-trener Luciano Spalletti ser imidlertid ut som det mest gjennomførbare ønsket for øyeblikket. Skulle imidlertid Pochettino la seg lokka av Inters euro, skal Tottenham være interessert i Bournemouth-manager Eddie Howe som hans erstatter.

West Bromwich vil trolig betale Leeds mellom tre og fem millioner pund i kompensasjon for venstrebacken Charlie Taylor, melder Daily Mirror.

Slaven Bilic håper å forsterke West Ham-angrepet i sommer og har sett seg ut Southamptons Shane Long og Chelseas Mitchy Batshuayi, som ikke har fått mange mulighetene under Antonio Conte. Det skriver London Evening Standard.

Chelsea leder an i jakten pådet tyske stortalentet Jann-Fiete Arp, skriver The Mirror. Hamburg-spilleren kan vise til to hat trick så langt i U17-EM.

Leicester satte ny klubbrekord med overgangssummen 28 millioner pund for Islam Slimani i fjor sommer. Manager Craig Shakespeare sier ifølge The Telegraph at den rekorden kan bli slått denne sommeren. Gylfi Sigurdsson, Ben Gibson og tidligere Tromsø-spiller Kara Mbodji skal alle være på klubbens ønskeliste.

Diego Costa og Alexis Sanchez vil begge være sterkt ønsket av Atletico Madrid dersom Antoine Griezmann forlater klubben i sommer, melder Daily Mail. Atletico-trener Diego Simeone skal også være en beundrer av Jamie Vardy og Malaga-spissen Sandro Ramirez. Griezmann på sin side kobles til Manchester United.

Ronald Koeman har gitt Ross Barkley et klinkende klart ultimatum. Enten signerer han ny kontrakt i løpet av uka, eller så kan Everton-spilleren forberede seg på å bli solgt. Det meldte Koeman på pressekonferansen i forkant av fredagens møte med Watford.

Ricardo Rodriguez, som tidligere har vært koblet til blant andre Manchester United, nærmer seg en overgang til AC Milan, melder Sport Italia. Det er ventet at Milan-direktører vil fly til Tyskland for å sluttforhandle avtalen med Wolfsburg-backen til uka. Milan betaler 18 millioner euro pluss bonuser for venstrebacken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere