RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

USA NESTE? Zlatan Ibrahimovic var i møte med agenten Mino Raiola på onsdag, var det LA Galaxy de diskuterte?
USA NESTE? Zlatan Ibrahimovic var i møte med agenten Mino Raiola på onsdag, var det LA Galaxy de diskuterte? Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic skal være på vei til USA.

Den svenske superstjernen fikk ikke fornyet kontrakt etter skaden hos Manchester United. Han fikk beskjed om at han kunne trene seg opp igjen med klubben, men nå melder Daily Mirror at stjernen skal være på vei til USA, og LA Galaxy. Avisen spekulerer i at Ibrahimovic vil tjene 6 millioner pund i året, omtrent 64 millioner i året.

Følg overgangsvinduet direkte fra 8-23 hver dag

Manchester United forventer at David de Gea blir et mål for Real Madrid ogås denne sommeren. Klubben er fast bestemt på at keeperen ikke vil bli solgt, melder The Guardian.

Everton vil prøve å fullføre overgangen for Gylfi Sigurdsson tidsnok til at spilleren får blitt med klubben til Nederland neste uke. Swansea skal ha avslått et bud på 40 millioner pund, men spilleren selv skal ha gjort det klart at han vil til spille på Goodison Park neste sesong, melder The Guardian.

Chelseas Michy Batshuayi er ønske at den tyrkiske giganten Fenerbahce, melder The Sun.

Liverpool nekter å gi seg i jakten på Naby Keita etter at RB Leipzig ga tydelig beskjed om at stjernen ikke er til salgs, melder Daily Mirror.

Kyle Walker kan bli den dyreste forsvarsspilleren i historien om han gjennomfører overgangen til Manchester City, overgangssummen skal ligge på 54 millioner pund, melder Daily Mirror. Samme avis hevder at også Monacos Benjamin Mendy skal bli klar for klubben før denne uken er over, der skal summen ligge på rundt 50 millioner pund.

West Bromwich Albion skal ha forhørt seg rundt den egyptiske forsvarsspilleren, Ahmed Hegazy. Det skal i første omgang dreie seg om et lån, skriver Daily Mail. Daily Star melder at klubben skal være interessert i å hente en annen forsvarsspiller, og melder at det er Andrea Ranocchia som står høyest på ønskelista. Det skal dreie seg om en overgangssum på 5 millioner pund.

Derby skal ha lagt inn en bud på 4 millioner pund for Leicesters Matty James, melder Daily Mail.

De tidligere Premier League-spillerne Wes Brown, Shay Given og Alex Bruce, skal i følge The Sun trene med Macclesfield, som spiller i Conference.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere