Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

VIL BORT: Riyad Mahrez sies å ønske seg bort fra Leicester.
VIL BORT: Riyad Mahrez sies å ønske seg bort fra Leicester. Foto: Stephenson/jmp/rex/shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Dramaet rundt Riyad Mahrez ser ut til å fortsette.

Det er fredag og dermed også tid for vår alles favorittspalte med Premier League-rykter!

Først ut er Leicester-stjernen Riyad Mahrez som har havnet i konflikt med egen klubb etter at overgangen til Manchester City falt sammen på overgangsvinduets siste dag i janaur. Nå skriver The Times at Mahrez krever en garanti fra klubben om at han vil bli solgt i sommer. Det kravet må oppfylles for at Mahrez skal returnere til trening, skriver avisen.

Thomas Lemar har blitt koblet til Liverpool det siste året, men nå skal visstnok interessen for Monaco-stjernen ha kjølnet. Liverpool Echo skriver at Liverpool ikke lenger skal være ute etter franskmannen.

Om Zinedine Zidane skulle få sparken fra jobben som Real Madrid-manager, skal Tyskland-sjef Joachim Löw være klubbens førstevalg som erstatter, skriver Mundo Deportivo.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal ifølge Daily Mirror føle seg sikker på at Jack Wilshere kommer til å forlenge sin kontrakt med klubben.

Tottenham kan komme til å forsøke seg på Watfords Abdoulaye Doucouré når overgangsvinduet åpner igjen i sommer, skriver Daily Mail. Avisen skriver videre at Watford kan komme til å kreve mer enn 20 millioner pund for midtbanespilleren.

Nice-profilen Jean Micheal Seri har blitt koblet til det som finnes av europeiske storklubber de siste overgangsvinduene. I januar var det Manchester United som ble hevdet å være nærmest midtbanespilleren. Samtidig skriver Daily Mirror at Arturo Vidal fortsatt er Manchester-klubbens førstevalg som forsterkning på midtbanen.

Etter å ha slitt med lite spilletid for Bournemouth denne sesongen, har Harry Arter sluppet et hint om at han kan være på jakt etter en ny klubb. Daily Mirror trekker frem West Ham som en potensiell klubb for Arter.

Og nå over til litt andre rykter!

Det argentinske angrepstalentet Lautaro Martinez sies å være svært nær en overgang til Serie A-klubben Inter. Martinez er ventet å få en utkjøpsklausul i samme område som Mauro Icardi, altså omtrent 115 til 120 millioner euro, eller omtrent 1,1 til 1,2 milliarder kroner, skriver Gianluca Di Marzio.

P.S: Hvis du ikke liker å gå glipp av store nyheter anbefaler vi at du laster ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball.

Appen er tilgjengelig både i iTunes og for Android-telefoner.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!