RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

UTLÅN: Liverpools Harry Wilson gjør sine saker godt i Derby, og har muligheten til å returnere til Merseyside allerede i januar.
UTLÅN: Liverpools Harry Wilson gjør sine saker godt i Derby, og har muligheten til å returnere til Merseyside allerede i januar. Foto: Nigel French (Pa Photos)
Kan Harry Wilson bli en joker for Liverpool etter jul?

Wilson har imponert stort for Frank Lampards Derby denne sesongen, og nå skriver Talksport at Liverpool-manager Jürgen Klopp har mulighet til å hente den 21 år gamle waliseren tilbake fra sitt lån allerede i januar.

Samme Talksport skriver at det ikke bare er Inter som er interessert i Manchester United-back Matteo Darmian. Også Fulham skal være interessert i 29-åringens tjenester, men etter rapportene er Darmian mer lysten på en overgang til Milano.

Den amerikanske målvakten Zack Steffen (23) vil fullføre en overgang fra MLS-laget Columbus Crew til Manchester City, for så å bli sendt på lån til spanske Girona i januar, skriver Goal.

Newcastle-manager Rafa Benitez har lenge etterlyst spillerforsterkninger, og nå skriver Mirror at han kan få viljen sin i januar. Atlanta United-spiss Miguel Almiron kan komme til å signere en lånekontrakt med klubben i januar, før Newcastle kan gjøre avtalen permanent for 15 millioner pund.

Benitez' klubb følger også med på situasjonen til tidligere Liverpool-spiller Fabio Borini. Newcastle skal være interessert i å hente spissen om han ønsker å forlate Milan, skriver Sunderland Echo.

Ajax-juvelen Frenkie de Jong, som har vært koblet til en overgang til Manchester United, vil ikke avvise en overgang fra den nederlandske klubben i sommer. Det skriver Manchester Evening News.

Aston Villas unggutt Jack Grealish bedyrer ifølge Sky Sports at det ikke forstyrret ham i det hele tatt at en overgang til Tottenham skal ha kollapset i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere