Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

WOLVES: Liverpools Divock Origi (til venstre) kobles til en overgang til Wolverhampton. Her sammen med Fabinho og Georginio Wijnaldum.
WOLVES: Liverpools Divock Origi (til venstre) kobles til en overgang til Wolverhampton. Her sammen med Fabinho og Georginio Wijnaldum. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
Liverpools redningsmann mot Everton kan forsvinne.

Birmingham Mail skriver nemlig nå at Wolverhampton kobles til en overgang for belgieren som kun har startet to Premier League-kamper denne sesongen.

Chelsea skal ifølge Telegraph ha avslått et bud på Willian fra Barcelona i en avtale som hadde sendt Malcom andre veien.

Samme avis skriver også at Chelsea er i samtaler om å signere Gonzalo Higuain på lån ut sesongen, til tross for at Juventus skal foretrekke å selge argentineren.

Den engelske unggutten Jadon Sancho har imponert stort i Borussia Dortmund, og Daily Mail skriver nå at 18-åringen ønsker å bli i den tyske klubben til tross for å ha blitt koblet til en retur til Premier League.

Les også: Vi følger overgangsvinduet live

Everton skal ifølge Telegraph være én av flere klubber som er interessert i Chelsea-spissen Michy Batshuayi etter at lånekontrakten med Valencia ser ut til å bli terminert.

Daily Mail skriver at Englands landslagssjef Gareth Southgate nå vurderer å hente Burnley-keeper Tom Heaton tilbake på landslaget.

Watford-manager Javi Gracia har ifølge Independent sagt at han ikke kommer til å signere noen spillere i januar.

James Tarkowski har så smått blitt koblet til Liverpool dette overgangsvinduet, men torsdag avkreftet Burnley-manager Sean Dyche ryktene ved å kalle dem «bisarre».

Tottenham skal ifølge Sky Sports forsøke å sikre seg Hoffenheim-spilleren Florian Grillitsch.

Liverpool-backen Alberto Moreno skal ifølge Estadio Deportivo ha fortalt klubben at han ikke ønsker å fornye kontrakten som går ut til sommeren. Venstrebacken kan ifølge avisen fort returnere til La Liga-fotball.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!