RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET AV PSG: Chelseas Eden Hazard skal være på ønskelisten til PSG. Foto: REUTERS/Andrew Winning
ØNSKET AV PSG: Chelseas Eden Hazard skal være på ønskelisten til PSG. Foto: REUTERS/Andrew Winning

Fredagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Fransk storklubb vil hente Chelsea-stjerner.

Både Oscar og Eden Hazard har vært blant Chelseas beste spillere denne sesongen. Det har også Paris Saint-Germain fått med seg, skal vi tro The Telegraph. Den engelske avisen melder nå at den franske toppklubben har store planer om å hente de to Chelsea-stjernene til sommeren. Så gjenstår det å se om London-klubben er villig til å lytte til bud.

Kun Fulham har sluppet inn flere mål enn Cardiff denne sesongen, men det hindrer ikke Tottenham Hotspur i å ville hente tilbake Cardiff-stopper Steven Caulker, skriver The Guardian. Spurs solgte 22-åringen til waliserne i fjor sommer for 9 millioner pund, men skal allerede ha et ønske om å hente engelskmannen tilbake til White Hart Lane.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har, ifølge Daily Star, planer om å legge inn et bud på Chelsea-back Ashley Cole. 33-åringen skal også være ønsket av MLS-klubben New York Red Bulls.

Inter Milan har allerede sikret seg Manchester Uniteds Nemanja Vidic neste sesong, men nå ønsker de å sikre seg nok en Premier League-stjerne. Inter-direktør Piero Ausilio sier at klubben håper å signere enten Chelsea-spiss Fernando Torres eller Manchester Citys Edin Dzeko i sommer, skriver Daily Express.

Manchester United skal ha et ønske om å hente tidligere Arsenal-spiller Alex Song fra Barcelona, men ifølge Talksport blir trolig Inter 26-åringens nye arbeidsgiver neste sesong.

Til slutt tar vi med at Everton-manager Roberto Martinez vil få 20 millioner pund til å bruke på seks nye spillere i det kommende overgangsvinduet, skriver Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere