RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

MAX ETTERTRAKTET: Arsenal, Chelsea og Liverpool jakter alle på denne ungguttens signatur.
MAX ETTERTRAKTET: Arsenal, Chelsea og Liverpool jakter alle på denne ungguttens signatur. Foto: Uwe Kraft (imago / All Over Press)
Sist oppdatert:
Liverpool i førersetet i kampen om tysk supertalent.

Mange Arsenal-tilhengere er opprørt etter at Cesc Fábregas i går ble klar for Chelsea. Daily Express mener at The Gunners nå vil forsøke å blidgjøre dem igjen med å hente den unge midtstopperen Bressan (21) fra Grêmio.

Det går dessuten mot at en annen spanjol kan komme inn som forsterkning på keeperplassen på Emirates, hvis vi skal tro Metro.

Liverpool-eide Pepe Reina (31) er mannen Arsenal vil hente for fem millioner pund.

Ryktene rundt Manchester United florerer som vanlig, og det kommer trolig til å fortsette den neste måneden, så lenge spillere vil markere seg i VM-sluttspillet i Brasil.

Dagens mann på blokka til Louis van Gaal er imidlertid ingen ukjent mann. Og nok en gang dreier det seg om en spiller fra en av nederlenderens tidligere klubber.

Bayern Münchens Bastian Schweinsteiger (29) er neste overgangsmål, ettersom lagkameraten Thomas Müller (24) ikke bet på agnet, skriver Daily Star.

I Tysklands VM-tropp finner vi også stortalentet Max Meyer (18). Fredag rapporterer Daily Express at Liverpool ligger godt an i et rotterace med Chelsea og Arsenal om å sikre seg navnetrekket til Schalkes offensive midtbanejuvel.

Daily Mirror hevder at Chelsea-spiss Romelu Lukaku kan gå mot enda et utlån den kommende sesongen. Belgieren har for andre år på rappen avslått et tilbud om å gå til West Ham, men kan angivelig havne i Wolfsburg og tysk Bundesliga.

Tidligere Arsenal-spiss Eduardo (31) er også i søkelyset til flere Premier League-klubber i sommer, melder Tribalfootball. Dette skal i første rekke gjelde Stoke og West Ham.

ENGLAND-RETUR? Eduardo.

Den brasilianskfødte kroaten går mot slutten av fireårsavtalen han inngikk med Sjakhtar Donetsk da han forlot Arsenal i 2010.

Lancashire Telegraph hevder at Southampton har funnet mannen de håper kan erstatte Rickie Lambert. Ifølge avisen er Burnley-angriper Danny Ings spilleren som som står øverst i rekkefølgen på Sothampton-direktør Les Reeds navneliste.

Ings har bare ett år igjen av kontrakten med det nyopprykkede mannskapet fra det østlige Lancashire. Saints gjorde i sin tid en vellykket handel da de hentet Jay Rodriguez fra nettopp Burnley.

I Montpellier er man irritert på Newcastle. Den franske klubbens styreformann, Louis Nicollin mener budet på åtte millioner pund for Frankrike-kanten Remy Cabella (24) tyder på at Newcastle tror de er idioter. Det er Daily Telegraph som serverer denne historien fredag.

Hull vil ifølge Daily Mail tette igjen hullene bak på banen med å hente Sheffield United-midtstopperen Harry Maguire (21).

Tigrene skal også være ute etter spissen Stevie May (21) fra St. Johnstone, hevder The Sun. Sistnenvte skal erstatte Matty Fryatt, som er klar for Nottingham Forest.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere