Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

- Arsenal og United kjemper om Arturo Vidals signatur.

Metro melder fredag at Arsenal-manager, Arsene Wenger, har rettet søkelyset mot Juventus' chilenske midtbanestjene, Arturo Vidal. Manchester United har vært interessert i ham lenge, og ifølge Daily Star skal Old Trafford-klubben vurdere å legge inn et bud på 30 millioner pund.

Arsenal skal også fortsatt være interessert i Leverkusens midtbaneterrier, Lars Bender. Nord London-klubben har fulgt tyskerens situasjon lenge, og ifølge The Daily Express vil de legge inn et bud på ham i løpet av de nærmeste dagene.

Liverpools jakt på Sevillas venstreback Alberto Moreno ser ut til å ende i skuffelse. Ifølge The Independent sliter klubbene med å komme til enighet om pris.

Emmanuel Emenike har imponert for Nigeria i VM. Nå skal Chelsea være klare til å hente Fenerbache-spilleren for 16 millioner pund. Det er Metro som melder dette fredag.

Manchester Uniteds jakt på William Carvalho kan ende i glede, etter at spilleren nok en gang uttalte at han er usikker på om han spiller i sin nåværende klubb, Sporting Lisboa, til høsten.

- Vil jeg fortsette i Sporting? Jeg vet ikke, men jeg finner ut av det når jeg kommer hjem til Portugal, sier han iflge MaisFutebol.

Ifølge The Chronicle er Newcastle i ferd med å sikre seg Luuk De Jong permanent. Den nederlandske angriperen var utlånt til Alan Pardew og co i andre halvdel av forrige sesong, og nå ser det ut til at Borussia Mönchengladbach slipper ham til Newcastle på permanent basis.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett