Fredagens Premier League-rykter

- JAKTES AV ENGELSKE STORKLUBBER: Både Arsenal og Manchester United ønsker å hente Arturo Vidal fra Juventus, melder Metro.

- JAKTES AV ENGELSKE STORKLUBBER: Både Arsenal og Manchester United ønsker å hente Arturo Vidal fra Juventus, melder Metro. Foto: Ivan Alvarado

- Arsenal og United kjemper om Arturo Vidals signatur.

Metro melder fredag at Arsenal-manager, Arsene Wenger, har rettet søkelyset mot Juventus' chilenske midtbanestjene, Arturo Vidal. Manchester United har vært interessert i ham lenge, og ifølge Daily Star skal Old Trafford-klubben vurdere å legge inn et bud på 30 millioner pund.

Arsenal skal også fortsatt være interessert i Leverkusens midtbaneterrier, Lars Bender. Nord London-klubben har fulgt tyskerens situasjon lenge, og ifølge The Daily Express vil de legge inn et bud på ham i løpet av de nærmeste dagene.

Liverpools jakt på Sevillas venstreback Alberto Moreno ser ut til å ende i skuffelse. Ifølge The Independent sliter klubbene med å komme til enighet om pris.

Emmanuel Emenike har imponert for Nigeria i VM. Nå skal Chelsea være klare til å hente Fenerbache-spilleren for 16 millioner pund. Det er Metro som melder dette fredag.

Manchester Uniteds jakt på William Carvalho kan ende i glede, etter at spilleren nok en gang uttalte at han er usikker på om han spiller i sin nåværende klubb, Sporting Lisboa, til høsten.

- Vil jeg fortsette i Sporting? Jeg vet ikke, men jeg finner ut av det når jeg kommer hjem til Portugal, sier han iflge MaisFutebol.

Ifølge The Chronicle er Newcastle i ferd med å sikre seg Luuk De Jong permanent. Den nederlandske angriperen var utlånt til Alan Pardew og co i andre halvdel av forrige sesong, og nå ser det ut til at Borussia Mönchengladbach slipper ham til Newcastle på permanent basis.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.