*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

- FØLER SEG IKKE VERDSATT: Det hevdes at Angel Di Maria ikke føler seg verdsatt i Madrid, og kan derfor være på vei til Manchester United. Foto: Ivan Alvarado

Denne mannen kan være på vei til Old Trafford.

En av Europas beste spillere forrige sesong kan være på vei til Manchester. Angel Di Maria hadde en fremragende sesong i fjor, og toppet det hele med Champions League-triumf. Ifølge den spanske avisen, El Confindencial, skal imidlertid Di Maria ha uttrykt et ønske om klubbskifte. Argentineren skal føle seg lite verdsatt i Madrid. Manchester United skal være interesserte, men må betale rundt 50 millioner euro for hans tjenester.

Arturo Vidal er en av de heteste nanvene på overgangsmarkedet så langt i sommer. Det er allerede kjent at United har snust på ham, men nå får de konkurranse fra Arsenal og Arsene Wenger. Ifølge The Telegraph skal han være ønsket som makker til Aaron Ramsey på Emirates Stadium, men det er ventet at han kan bli for dyr.

Sagaen rundt Alexis Sanchez fortsetter også å dominere overskriftene. Ifølge de fleste seriøse presseaktørene i Spania og England, vil chileneren ikke være en del av avtalen som trolig tar Luis Suarez til Barcelona, men Liverpool har vært i kontakt med representantene hans. Ifølge The Telegraph er imidertid Sanchez nær en overgang til Arsenal. Spilleren skal ønske seg til Arsenal og de personlige betingelsene skal være i boks. Det eneste som mangler er at klubbene blir enige om pris.

Når det gjelder Luis Suarez, så har Barcelona og Liverpool, ifølge Cadena Ser, blitt enige om en overgangssum på 90 millioner euro. Det vil i så fall bety at han blir verdens tredje dyreste spiller noensinne, etter Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Liverpool er allerede i ferd med å reinvistere en del av den vanvittige summen de trolig får for Suarez. Ifølge flere engelske aviserm, har Liverpool lagt inn et bud på 20 millioner pund for Southamptons midtstopper, Dejan Lovren. Kroaten har vært koblet til klubben i lengre tid, og vil i så fall bli den tredje Southampton-spilleren som vandrer inn portene på Anfield i sommer. De har allerede hentet Adam Lallana og Rickie Lambert.

Arsenal skal være i ferd med å hente inn en erstatter for Bacary Sagna. Sky Sports meldte torsdag ettermiddag at Nord London-klubben er i samtaler med Newcastle om en overgang for Mathieu Debuchy. Den franske landslagsspilleren gjorde også lite for å sette en demper på spekulasjonene. I løpet av torsdag kveld favorittmarkerte han en tweet fra en Arsenal-fan som skrev at han håpet Debuchy ville signere snart.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.