RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UNITED-AKTUELL: Angel Di Maria kobles stadig til Manchester United.
UNITED-AKTUELL: Angel Di Maria kobles stadig til Manchester United. Foto: Juan Mabromata (Afp)

Fredagens Premier League-rykter

Motstridende meldinger om Angel Di Maria og Manchester United.

AC Milan har startet jakten på en erstatter for Mario Balotelli. Jackson Martinez er førstevalget, men Javier Hernandez, Fernando Torres, Roberto Soldado og Luis Muriel er også aktuelle.
(Di Marzio)

Fernando Amorebieta er i forhandlinger med Granada om en overgang tilbake til La Liga. Fulham-forsvareren har ikke funnet seg til rette i England etter at han kom gratis fra Athletic Bilbao for et år siden.
(Daily Mail)

Tottenham og flere Premier League-rivaler har blitt koblet til Southamptons Morgan Schneiderlin den siste måneden. Nå sier imidlertid manager Ronald Koeman at 24-åringen ikke er til salgs.
(London Evening Standard)

Arsenal intensiverer jakten på Sami Khedira etter at kaptein Mikel Arteta pådro seg en skade i møtet med Besiktas denne uken. Også William Carvalho har vært koblet til London-klubben.
(Daily Star)

Tottenham skal være villig til å bla opp 8 millioner pund for å hente Federico Fazio fra Sevilla. Midtstopperen har tidligere vært koblet til blant andre Manchester United og Everton. 27-åringen har spilt to landskamper for Argentina.
(Daily Express)

Nani forlot nylig Manchester United og returnerte til sin tidligere klubb, Sporting. Nå kan Anderson følge etter og reise tilbake til klubben han kom fra i 2007. Nemlig Porto. Midtbanemannen levde aldri opp til forventningene i Manchester. I fjor var han lånt ut til Fiorentina, uten å imponere nevneverdig.
(Daily Mail)

Paris Saint Germain har trukket seg fra jakten på Angel Di Maria, og Manchester United leder nå an. PSG-trener Laurent Blanc uttalte nylig at Financial Fair Play-reglene gjør at klubben får det vanskelig på overgangsmarkedet i sommer. Di Maria har vært koblet til Manchester United gjennom hele sommeren.
(Daily Star)

En annen kilde melder imidlertid at Louis van Gaal har bestemt seg for å droppe Di Maria fordi han vil satse på Adnan Januzaj i stedet. Nederlenderen vil ikke ødelegge utviklingen til stortalentet.
(Daily Express)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere