RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

SUNDERLAND? Toby Alderweireld skal være nær en overgang til Sunderland.
SUNDERLAND? Toby Alderweireld skal være nær en overgang til Sunderland. Foto: Franck Fife (Afp)
Atletico-forsvarer nærmer seg Premier League.

Chelseas kamp for å signere Roma-spissen Mattia Destro, blir også en kamp mot klokka. Mourinho vil gjerne ha 23-åringen som erstatter for Fernando Torres, men Roma føler ingen trang til å selge angrepsspilleren.
(Daily Telegraph)

Toby Alderweireld ser ikke ut til å ha Diego Simeones tilit i Atletico Madrid. Nå er belgieren nær en overgang til Sunderland.
(Di Marzio)

Arsenal tilbød Dortmund 15 millioner euro + bonuser for Sokratis Papastathopolous. Det budet ble avslått av tyskerne, som mener det er for lavt. Forhandlingene kommer imidlertid til å fortsette.
(Di Marzio)

Milan har satt midnatt lørdag som frist for Fernando Torres og Marco van Ginkel. Torres skal ikke ha kommet til enighet med Chelsea om en del økonomiske detaljer. Han skal imidlertid være interessert i en overgang til Serie A.
(Di Marzio)

Arturo Vidal skal ha fortalt lagkameratene i Juventus at han blir værende der til tross for rykter om en overgang til Manchester United. Ettersom Andrea Pirlo er ute med skade, er det lite trolig at Juventus uansett vil slippe sin chilenske juvel nå.
(Daily Express)

Burnley vil hente Derby-stopperen Richard Keogh fra Derby. Den nyopprykkede klubben har lenge vært ute etter å forsterke forsvaret og vil legge 1,5 millioner på bordet for syndebukken fra playoffkampen mot QPR.
(The Sun)

Valencia og Juventus har lagt inn bud på Javier Hernandez. Budene skal være på mellom 12 og 15 millioner pund. Meksikaneren skal ikke ha imponert Louis van Gaal så langt.
(The Guardian)

Danny Welbeck ser ikke ut til å være blant Louis van Gaals mest betrodde menn og kan forsvinne fra klubben før overgangsvinduet stenger. Tottenham skal være interessert i å hente spissen på lån.
(Daily Star)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere