*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

ØNSKET: Fabio Coentrao skal være ønsket av Manchester United. Foto: Jose Luis Cuesta (All Over Press)

Skal være ønsket av Manchester United.

Manchester United-manager Louis van Gaal håper Angel Di Maria og Radamel Falcao kan overbevise Real Madrid-back Fabio Coentrao om å signere for klubben, skriver Daily Express. United håper å signere portugiseren allerede i januar.

Daily Star skriver fredag at Manchester United også ønsker å hente Barcelona-stopper Gerard Pique tilbake til klubben. Spanjolen forlot Manchester United til fordel for Barcelona i 2008, men nå ønsker altså Louis van Gaal spanjolen tilbake til klubben, ifølge Daily Star.

Arsenal-spiss Lukas Podolski forteller at han vurderer å forlate London-klubben på grunn av for lite spilletid, skriver Metro.

Fire mål på seks seriekamper har det blitt for West Brom-spiss Saido Berahino denne sesongen. Fortsetter han slik, tar det nok ikke lang tid før de engelske storklubbene melder seg på i kampen om å sikre seg spillerens signatur. Til The Mirror forteller West Brom-manager Alan Irvine at klubben er forberedt på å selge spissen om en storklubb skulle ønske ham.

Barcelona-back Dani Alves skal ha et ønske om å prøve seg i Premier League neste sesong. Både Manchester United og Liverpool skal være interessert i den brasilianske landslagsspilleren, hevder Daily Star.

Kevin Strootman har i lang tid vært koblet til Manchester United, og en rekke engelske medier har hevdet at de rødkledde vil hente nederlenderen i januarvinduet. Nå forteller imidlertid Romas sportsdirektør Walter Sabatini at Strootman ikke vil bli solgt i nærmeste fremtid, melder Sky Sports.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag